Pálinkafőző kiállítás és bemutató főzés

2014. 10. 06., hétfő

Őszi Vásár, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás, Zala Megyei Agrárolimpia, Oktoberfest Sörfesztivál. Csupán ennyi, amit ezen a héten felvonultat Zalaegerszeg a városi sportcsarnokban és környékén péntektől vasárnapig. És még mi is ott leszünk, hogy elsőként Zalában mutassuk be a Pálinka Mester termékcsaládot a nagyközönségnek. 

Várunk mindenkit nagy szeretettel a csarnokban, ahol a Pálinkafőzés.com standjánál megtalálható lesz a Pálinka Mester (98l), a Pálinka Mester Dávid (30l), a Pálinka Mester Góliát (150l), a Pálinka Mester Klasszik két méretben (30l és 98l) és a Magmester. Természetesen lesznek cefrézéssel és pálinkafőzéssel kapcsolatos kiegészítők is.

Miután visszatérünk Budapestre, telephelyünkön is megtekinthető lesz a teljes Pálinka Mester termékcsalád a 1164 Bp. Vidámvásár u. 143 alatt. Ennek örömére bemutató főzést is szervezünk, melyre ugyancsak várunk minden kedves érdeklődőt. Ez a főzés a Pálinka Mester Dávid premiere lesz, ahol egy kisebb mennyiségű fekete szeder cefrét fog egylépcsőben elénk tárni a kis 30 literes Mester.

A bemutató főzésre előzetes regisztráció szükséges a 0630-5221099-es telefonszámon!

Találkozzunk Október 10-12 között Zalaegerszegen a Sportcsarnokban, vagy Október 17-én Budapesten, a telephelyünkön!

Üdvözlettel,

Pálinka Team


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum