Pálinkás híreink!

2015. 03. 06., péntek

Kedves Pálinka Barátok,

Elegendő információ összegyűlt, így billentyűt ragadtunk. 

TÖRVÉNY:

TOVÁBBRA IS SZABAD A HÁZI PÁLINKAFŐZÉS MAGYARORSZÁGON!

A magánfőzésben előállított pálinka továbbra is jövedéki adómentes. Egy évben összesen 86 liter 50%-os pálinka állítható elő, maximum 100 literes berendezésen. A pálinkafőző készüléket a helyi önkormányzatnál kell bejelenteni és az azt követő év januárjában kell bevallani a főzést. Ha volt főzés, akkor az egész éves átalányadó jelképes 1000 Forint. Ha nem volt főzés, akkor nem kell átalányadót fizetni. 

A bérfőzdében főzetett pálinka után viszont literenként (50%-os pálinkára vetítve) 835 Forintot kell fizetni + a főzdei díjat. 

OKTATÁS:

Az egynapos pálinkafőzés elméleti-gyakorlati oktatásunkon túl, már OKJ-s képzésre is lehet nálunk jelentkezni gyümölcspálinka-gyártó tanfolyamra. 

OKJ infók ide kattintva!

Egynapos oktatás infók ide kattintva!

Egylépcsős, ingyenes bemutató főzés előre láthatóan március 20-án, pénteken lesz tartva.

 

PÁLINKAFŐZŐ KERESŐ:

Már működik az új, saját fejlesztésű pálinkafőző keresőnk, ahol a számos típus közül mindenki könnyedén rátalálhat az igazira. A kereső weboldala:

www.palinkafozo.org

 

AKCIÓ:

Szezonváró akciónk keretein belül a Háztáji (DES) pálinkafőzőink árait úgy mérsékeltük, hogy az országban nálunk legyenek a legolcsóbbak. 

Ide kattintva láthatóak az új árak!

Árkedvezménnyel kapható a Házmester típusú dupla-falú, olajfürdős készülékünk is, 30 literes méretben. 149.000,- Forint helyett 135.000,- Forintért. 

Házmester főző itt!

 

PÁLINKA MESTER TERMÉKCSALÁD

Saját gyártású termékcsaládunk továbbra is töretlen népszerségnek örvend. Hamarosan a nemzetközi piacot is szeretnénk meghódítani, melyhez viszonteladó partnereket keresünk külföldön. Készülékeink nagy előnye, hogy a pálinkafőzés csak egy a számos lehetőség közül, melyet a berendezéseinkkel el lehet végezni. 

HAMAROSAN:

Készül az egynapos okatatásunk anyagáról egy dvd, melyen videók és egyéb szakmai anyagok is megtalálhatóak lesznek. Hamarosan elérhető lesz a kiegészítők között. 

Pálinka is lesz nemsokára, mert már csak az hiányzik az oldalról!

 

Üdvözlettel,

Pálinka Team

+3630-5221099

+3630-9329396


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum