Osztatlan sikere volt a keletes pálinkaestnek

2010. 11. 02., kedd

 

Remekül érezte magát az a húsz szerencsés Kelet-Magyarország előfizető és partnere, aki a Pálinkás vacsoraest a Kelettel címmel meghirdetett játék nyerteseként részt vehetett pénteken a Zsindelyes Pálinkafőzde párlatainak kóstolásával egybekötött hangulatos vecsernyéjén.

 

A Nyíregyházán a Korzó mellet negyed hatkor gyülekező résztvevőket az Inform Média kft.munkatársai fogadták és autóbusz vitte ki 18 órára az érpataki Zsindelyes tanyára. OttJuhász Miklós a Zsindelyes Pálinkafőzde marketing menedzsere fogadta és kalauzolta végig a vendégeket a látványnak sem utolsó főzdén, bepillantást nyújtva a Hungarikumnak számító kisüsti pálinakfőzés „titkaiba„ is.

Ezután a magyarosan barátságosan kóstolóházba sétáltak át a vendégek, ahol érzékszervi bemutató keretében négyféle Zsindelyes párlatot - barack-, birs-, kökény-, és a főzde „zászlós hajóját„ az Újfehértói fürtös meggy pálinkát - ízlelhették meg a felszolgált magyaros paraszttál finomságainak elfogyasztása közben.

A hazautazás után egyértelmű volt a résztvevők véleménye: remekül érezték magukat és máskor is szívesen részt vennének a megyei napilap által szervezett hasonló, közösség kovácsoló programokon.

forrás: www.szon.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum