Pálinkafőzdében jöttek össze a pénzügyőrök

2010. 12. 25., szombat

Egy pálinkafőzdében tartottak üzemlátogatással és kóstolóval egybekötött tanácskozást októberben a vám- és pénzügyőrök. A 30-40 fő egész napos programja állítólag nettó 80 ezer forintba került.

Október 19-én nem ellenőrizni érkeztek a vám- és pénzügyőrök a Panyolai pálinkafőzdébe. Az Észak-alföldi regionális iroda vezetőinek szerveztek egész napos programot a szeszfőzdében. Egy munkaértekezlet sportnappal összekapcsolva. 

A vezetőket mikrobuszokkal vitték a helyszínre. A délelőtti megbeszélés után csónakáztak és kenuztak a pálinkafőzde melletti folyószakaszon. „Sportoltak is, és emellett természetesen a helyszínből adódóan megtekintették az üzemet is. Az üzemlátogatás keretében természetesen kóstoltak is egyrészt az italokból, másrészt fogyasztottak is, ez viszont kifizetésre került. Tehát semmi sem indokolja azt, hogy bármilyen belső vizsgálatot indítsunk ebben az ügyben” – mondta Sipos Jenő, a Vám- és Pénzügyőrség Oszágos Parancsnokságának (VPOP) szóvivője. 

A vám- és pénzügyőrség azt sem tartja etikátlannak, hogy egy fokozott felügyelet alá tartozó intézményben tartották meg a belső szakmai egyeztetést. Az egész napos program a nagy létszám ellenére 80 ezer forint plusz áfába került. Azt nem tudni, hogy a pénzügyőrök kaptak-e kedvezményt, az ügyvezető nem akart nyilatkozni, csak annyit árult el, hogy a számlát a VPOP budapesti központjának küldték el. 

forrás: www.mno.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum