Disznótor és pálinkázás a celebekkel

2011. 02. 19., szombat

Laci betyár a villabeli összebútorozás emlékére hamisítatlan vidéki hangulatú disznóvágásra hívta meg barátait a Hármashatár-hegyre. Voksán Virág, Győzike, Benkő Dániel és VV Olivér a betyár pálinkájával koccintottak a találkozás örömére, majd a felfűtött hangulatban, cigánymuzsikával kísérve nekiláttak az ínycsiklandó disznótoros készítésének.

A jó Laci betyár pálinkázásra és kolbásztöltésre invitálta celeb barátait

A házigazda egy talpalatnyi vidéki örömünneppel lepte meg Voksán Virágot, Győzikét, Benkő Dánielt és VV Olivért, akik, bár tudták, hogy disznóvágásra hivatalosak, mégsem számítottak ekkora mulatságra.

„Úgy vettem észre a villában, hogy a lakótársaim ki vannak éhezve egy igazi betyáros lakomára. Megmutattam nekik, hogyan mulat a magyar ”- mondta a jó Laci betyár, aki saját nevével fémjelzett, Kárpátia pálinkájával alapozta meg a jó hangulatot. A malackergetéssel, nótázással, kolbásztöltéssel fűszerezett disznótor a nagy hideg ellenére mindenki tetszését elnyerte, még Olivérét is, aki nagy állatbarátként kezdetben ódzkodott a feladatoktól.

„Imádom az állatokat, így nem igazán fordulok meg disznóvágáson, de Laci betyár miatt most kivételt tettem. Ugyanis ő volt az, aki a múltkor is megalapozta a hangulatunkat az ingujjából előrántott pálinkájával” – mesélte a ValóVilág nagy játékosa, aki, ha teheti, inkább a társaság jókedvéért vállal felelősséget, és a kolbásztöltést másra hagyja.

Olivérrel ellentétben Győzike és Virág nagy elánnal vetették bele magukat a májas és véres hurkatöltésbe. Benkő Dániel pedig vegetáriánusként külön spenótos, sütőtökös, répás kolbászt készített. Az ízletes falatokat a lantművész újabb kupica Kárpátia pálinkákkal hálálta meg és egy „malacdallal”, amelyhez Laci betyár is csatlakozott, így a disznótor egy össznépi, nagy nótázással ért véget.

 

forrás: www.bevezetem.hu
Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum