Kóstold meg Magyarország legjobb pálinkáját!

2011. 07. 03., vasárnap

Ingyenes Cigánymeggy Fesztivál

Július 2-án Agárdon egész nap a pálinkáé, a gasztronómiáé a főszerep.

Július első szombatján ismét megrendezésre kerül az évről-évre egyre nagyobb érdeklődéssel kísért Cigánymeggy Fesztivál az Agárdi Pálinkafőzdében. Betekintést nyerhetsz a pálinkafőzés rejtelmeibe és közelebbi ismeretséget köthetsz a 2011-ben Magyarország legjobb pálinkájának választott Agárdi Miraculum Szilva pálinkával is.

Próbára teheted érzékszerveidet a pálinkák kóstolgatása során, de a rendezvényt meghívásos főzőverseny teszi egyedivé, amelyen húsz meghívott csapat – többnyire magyarországi vezető éttermek – méri össze tudását.

 

V. Cigánymeggy Fesztivál Agárd

 

Az alapanyag az idén: a magyartarka marhahús. A fesztivál másik különlegességét a délutáni főzőbemutató adja, melynek során a zsűri tagjai által készített ételeket kóstolhatod meg.

 

Koncertek

  • 16:00 Jazz Quartet
  • 16:45 Frankie Lato
  • 19:00 Drumsters
  • 20:00 Unique

 

Kézműves és játszóházi foglalkozások

A gyermekes családokra, baráti társaságokra is gondolva egész napos kézműves és játszóházi foglalkozások várják a gyerekeket és a kalandot kedvelő felnőtteket a 300 négyzetméteren elhelyezkedő több, mint ötven játékos és ügyességi elemet felvonultató népi játszótéren.

Lesz itt óriás malom, hordólovagló, csirkepofozó, csúszó-korong és lépegető papucsok is. Természetesen a megszokott ugráló vár, lufi bohóc, arcfestés és póni lovaglás az idén sem marad el.

 

A pálinkafőzde parkjában kézműves kirakodó vásár keretében keramikus, bőrmíves, bioszappan-készítő, ékszerész munkáit tekintheted meg, illetve vásárolhatsz. Az esti mulatság főszereplője pedig 21 órától az LGT-emlékzenekar, akik idén is felejthetetlen hangulatú utcabált varázsolnak majd az Agárdi Pálinkafőzde kertjébe!

  V. Cigánymeggy Fesztivál Helyszín: Agárdi Pálinkafőzde 2484 Agárd, Sreiner tanya Időpont: 2011. július 2. Jegy: a belépés ingyenes! Részletesebb információkat: www.agardipalinka.hu   Szerző: Horváth Eszter   Forrás: www.femina.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum