Dédelgetett párlatok viadala Tarpán

2011. 09. 06., kedd

Tarpa - Idén is lesz Szilvanap, benne megyei pálinkavereseny Tarpán.

Dédelgetett párlatok viadala Tarpán

 

A Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend Egyesület, mint az idén már nyolcadikTarpai Szilvanap, benne az Új Pálinka Ünnepének szervezője, a szeptember 24-i nagyszabású rendezvény keretein belül most is meghirdeti a megyei pálinkaversenyt. A párlatok neves szakértőkből álló, pálinkalovagi zsűri előtti megmérettetésén részt vehet minden megyénkben élő pálinkatulajdonos, az általa kizárólag gyümölcsből vagy saját lepárló berendezéssel vagy bérfőzés útján előállított, érlelt pálinkájával.

Eredményhirdetés a Tarpai Szilvanapon

Versenyt a következő három kategóriában hirdet meg a Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend:

1 .Szatmári Szilvapálinka

2. Szabolcsi Almapálinka

3. Egyéb gyümölcspálinka

 

Nevezni lehet gyümölcsfajtánként fél liter mintával, a beküldő adatainak (név, cím, telefonszám) és a pálinkakategória feltüntetésével. A mintákat és a nevezést a versenyt szervezők kérik postán vagy személyesen az alábbi címre eljuttatni: „Pálinkaverseny” Szabó József, Kuruc Panzió 4931 Tarpa, Kossuth út 25/F. Nevezési határidő: 2011.09.22. 

A megyei pálinkaverseny eredményét szeptember 24-én, szombaton, a VIII. Tarpai Szilvanap nagyszínpadán hirdetik ki a lovagok az Új Pálinka Ünnepének 14 órakor kezdődő látványos ceremóniája során. Részletesebb felvilágosítás a 20/330-5159 vagy a 30/754-8608 telefonszámon és a tarpa@tarpa.hu e-mail címen.

- Galambos Béla -

Forrás: www.szon.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum