Pálinkás hangulatban a Neoton

2012. 05. 19., szombat

Sztárok sora a VII. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválon.

 

A pálinkafőzés tudománya hazánkban generációról generációra száll, ennek köszönhető az, hogy mostanra a világ egyik legkiválóbb gyümölcspárlatává nőtte ki magát. Nem véletlen, hogy itthon büszkén tisztelgünk a pálinka kultúrája előtt az egymást követő pálinkafesztiválokon. Ilyen rendezvény az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál is, ahol a számos hazai sztár között a Neoton is megmutatja, milyen az igazi magyar virtus!

„Azt veszem észre, hogy az utóbbi időben újra divatba jött a pálinkafogyasztás, sőt, más röviditalokkal szemben átvette a vezetést, ha aperitifről van szó” – mesélte tapasztalatait Csepregi Éva. – „Amikor a Vacsoracsatában szerepeltem, akkor döbbentem rá, hogy az egész műsort végig kísérte ez az ital, mindenhol ezt kínálták fel a házigazdák. Bennem ekkor tudatosult, hogy pálinkát inni sikk lett. Hatalmas előrelépésnek tekintem ezt az egész országra nézve, hiszen úgy tartom, hogy ha magyarok vagyunk, akkor tartsuk meg a hagyományainkat. Hazánk értéke ez az ital, hiszen amit az itt élők termesztenek és készítenek, az mindnyájunknak hasznára válik.”

A Neoton igazi, hamisítatlan retro koncertet ígér a fesztiválra, ahol szombaton 18 órakor felcsendülnek az együttes legnagyobb slágerei, de letörlik a port az elfeledett darabokról is.

„Mindannyian szeretjük az ilyen fesztiválokat, hiszen ez nem a mértéktelen alkoholfogyasztásról szól, hanem a kultúra terjesztéséről. Ezért is lépünk fel szívesen Újszilváson is, ahova a Neoton legnagyobb slágereivel készülünk, amiket garantáltan mindenki ismer. A koncert 22 dalból fog állni, és reméljük, hogy a közönség minden tagja velünk énekli majd, hogy Nyár van, és a buli Holnap hajnalig fog tartani” – tette hozzá mosolyogva a Neoton énekesnője.

Fotó: 4cent archív

Forrás: www.4cent.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum