Határtalanul az Árpád Pálinkával

2012. 05. 30., szerda

A Körösök Völgye Natúrpark egyik célkitűzése a helyi értékek képviselete és bemutatása a nagyközönség, a lakosság előtt. A kezdeményezés mellé szegődött a békéscsabai Árpád Pálinka is, a cég főtámogatóként jelenik meg Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztiválon. A programsorozat vasárnapi, békéscsabai állomására látogattunk el a Széchenyi ligetbe.

A korán kelők indiai jógamester segítségével indíthatták a napot, 10 órától pedig még Fortunával is kacérkodhattak a fesztiválozók, hiszen akkor indult az Árpád Pálinka szerencsekereke, amely egészen este nyolc óráig forog az értékes nyereményekért.

Körösök Völgye Natúrpark, árpád pálinka, Békéscsaba, 20120527 A gyereknap miatt a fiatalabbak is találtak maguknak programot; játszótéri vigasságok várták őket, és ha a szülők is beleegyeztek, akár még örökbe is fogadhatták egy-egy kisállatot. A kutyás ügyességi bemutatóra is sokan voltak kíváncsiak, a Békés Megyei Culinary Team pedig érzékeinket vette célba ételkülönlegességeivel.    Kovács Krisztián, a Körösök Völgye Natúrpark munkaszervezet vezetője az Árpád Pálinkával létrejött kapcsolatról elmondta: ez egy összefonódás köztünk, hiszen mindketten a közös érdekeket képviseljük, ezen belül a helyi értékeket és persze a helyi termékeket. Így szeretnénk erősíteni térségünket. Körösök Völgye Natúrpark, árpád pálinka, Békéscsaba, 20120527 Hozzátette: természetesen az érdeklődők meg is kóstolhatják a cég díjnyertes pálinkáit és pálinkakoktéljait. Az Árpád Pálinka szponzorként is megjelenik az eseményen, hiszen az ő támogatásukkal jön majd létre az esti koncert, 8 órától este fél 10-ig a méltán híres Grandmother's Jam együttes lép fel. A ligetbe kilátogatók egyébként ingyenes sétakocsi járattal utazhattak ki az Árpád Pálinkatanyára azért, hogy megismerkedhessenek a pálinkafőzés kulisszatitkaival.    Forrás: www.hir6.hu 

 

Témakörök:

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum