Borítékolható a lovagias bírálat

2012. 09. 12., szerda

Egy év elmúlt, ismét fogadják a mintákat a megyei pálinkaversenyre. Természetesen idén is lesz Tarpai Szilvanap – mint szokott szeptember utolsó szombatján – benne Az új pálinka ünnepével. Ez utóbbihoz kapcsolódóan lesz persze megyei pálinkaverseny is a lovagi hagyományoknak megfelelően.

 

Pálinkaverseny

A Szatmár-Beregi Pálinka Lovagrend Egyesület, mint a – Tarpára az elmúlt kilenc év során érdeklődők tízezreit csábító –, immár országos hírű rendezvény szervezője ismét meghirdeti a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pálinkaversenyt. A párlatok megmérettetésén részt vehet minden megyénkben élő pálinkatulajdonos, a saját lepárló berendezésén, vagy az általa bérfőzés útján, kizárólag gyümölcsből előállított, érlelt pálinkájával.

 

A versenyre most is a már megszokott három kategóriában lehet nevezni: szatmári szilvapálinka, szabolcsi almapálinka és egyéb gyümölcspálinka.

A megmérettetésen való részvételhez 0,5 liter mintára van szükség a pálinkakategória feltüntetésével és a tulajdonosa adataival (név, cím, telefonszám). Az ilyen adatokkal ellátott mintákat a szervezők kérik postán vagy személyesen eljuttatni a gyűjtőhelyre: „Pálinkaverseny” Szabó József, Kuruc Panzió 4931 Tarpa, Kossuth út 25/F.

Nevezni egészen szeptember 27-ig lehet. A pálinkaverseny eredményét pedig a lovagrend hirdeti ki a IX. Tarpai Szilvanap nagyszínpadán, a szeptember 29-én 14 órától általuk celebrált Új pálinka ünnepén, További részletes felvilágosítás a 20/330-5159 vagy a 30/754-8608 telefonszámon és a tarpa@tarpa.hu e-mail címen.

Forrás: www.szon.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum