Friss fotógaléria: startolt a Zamat!

2012. 09. 21., péntek

Húsz pálinkaház közel ötszáz íze közül kóstolhatnak a csütörtökön kezdődött Debreczeni Zamat Pálinka és Pároskolbász Fesztivál vendégei a Debreceni Egyetem előtt felállított rendezvénysátorban.

 

Az ország minden részéből érkező forgalmazók mindegyike több tucat saját ízzel jelenik meg. A kínálatból idén sem fognak hiányozni a különleges, ritkábban kóstolható gyümölcsök és ízek. A kóstoláson túl a látogatók bepillanthatnak a pálinka elkészítésének folyamatába és megismerkedhetnek az egyes pálinkaházak történetével is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Nemcsak a minőségi italokról szól a vasárnapig tartó fesztivál, hiszen tucatnyi debreceni vagy környéki étterem érkezett látványkonyhával és kínálja majd halászlével, haltepertővel, töltött káposztával, borjúpaprikással, illetve még csaknem félszáz finomsággal a látogatókat.

 

 

 HajduPress, Miskolczi János Fotók: HajduPress, Miskolczi János

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

A tavaly elindult gasztrofesztivál folytatja az előző évben megkezdett akcióit, így idén is meghirdették a rendezők a részt vevő éttermek között a sült páros kolbászok versenyét.

 

 

 

 

 

 

    

Esténként könnyű- és népzenei koncertek fokozzák majd a hangulatot, ahol fellép mások mellett a Csík Zenekar és Földes László Hobo is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Tavaly 17 ezren látogattak ki a programra. Szerencse, hogy a szervezők idén is előrelátóak voltak: a vendégeket egy hatalmas sátor védi a hirtelen beköszöntött ősztől, így legalább senki nem fog elázni, mármint az esőtől.

 

Forrás: www.hajdupress.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum