Íme, a 4. Toros Pálinkafesztivál programja!

2013. 02. 12., kedd

Idén is disznóságokkal és hozzá illő programokkal várja a szegedieket a 4. Toros Pálinkafesztivál a Széchenyi téren február 28 és március 3. között. A legfinomabb házi  hús- és füstöltáruk mellett bor, pálinka, zenebona, illetve vidám és többnyire jóllakott böllérek költöznek Szeged központjába.

A fesztivál és vásár kiállítói házias hús- és füstöltárut előállító őstermelők, kistermelők, élelmiszeripari kisvállalkozások, tradicionális pálinka-különlegességek gyártói és forgalmazói, hazai borászatok, valamint hagyományos disznótoros ételeket kínáló vendéglátó vállalkozások köréből kerülnek ki. A rendezvény célja, hogy közelebb hozza a városlakókhoz a vidék-Magyarország hagyományos ízeit, a disznótorok atmoszféráját egy komplex gasztrokulturális élmény keretében.

A fesztivál első napja a Torkoskodó Csütörtök, ekkor minden „disznóság” fél áron kapható a pecsenyesütőknél. Szombaton – az esemény hagyományainak megfelelően – megrendezik a Böllércsapatok Versenyét, melyen a nevező szegedi vállalkozások és szervezetek versenyeztetik a helyszínen készített torostálaikat. Vasárnap a Családok Napja lesz, ekkor Káposztafőző Versennyel várják az érdeklődőket.

“Láttam a boldogságot én, lágy volt, szőke és másfél mázsa.”

A kiállítók és a böllércsapatok jelentkezését egyelőre e-mailben, azoffice@tiszaexpo.hu-n várják, de érdemes gyakrabban felkeresni az esemény honlapját, mert hamarosan a hivatalos regisztrációs lapot is le lehet majd tölteni.

Színpadi program:

Február 28., csütörtök
18:00 Szirtes Edina Mókus és a Harmónia Folk Garden

Március 1., péntek
18:00 Canarro Együttes
19:30 Jaffa Trió

Március 2., szombat
19:00 Balkan Fanatik
20:30 Jaffa Trió

Március 2., vasárnap
18:00 Green 6

Forrás: www.szegedcafe.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum