Ágy nélkül: polcokon az új Bolyhos pálinka

2013. 05. 13., hétfő

A pünkösdi Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválon kóstolhatja meg a nagyközönség.

Az idei Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál egyik kiemelkedő újdonsága az ágy nélküli Bolyhos pálinka lesz. Ez az év egyébként is az újítások jegyében telik a főzdében, hiszen eddig 4 Bolyhos pálinka kapta meg az idén bevezetett pálinkavédjegyet, a Gyulai Pálinkafesztivál keretében rendezett pálinkaversenyen pedig minden benevezett tételük érmes lett, a 2 aranyérem mellett 17 ezüst- és 14 bronzérmet érdemeltek ki a gyümölcspárlataik.

A főzde tulajdonosa úgy véli a kiváló alapanyag mellett, kell egy igazi alkotóműhely is. „Családi vállalkozásunk keretében európai színvonalú lepárlóüzemet, a szó igazi értelmében vett pálinkamanufaktúrát hoztunk létre. Nagyteljesítményű feldolgozó- és erjesztő kapacitásunknak köszönhetően többszázezer palack pálinka előállítására vagyunk képesek. Főzdénkben a hagyományos, kétszakaszos eljárással főzzük a kisüsti pálinkát, de a modern technológiát képviselő erősítő-feltétes berendezésünkkel a mai trendnek megfelelő gyümölcspárlatokat is főzünk” – mondta Bolyhos Zoltán a főzde tulajdonosa.

Hét évvel ezelőtt rendezték az első ágyaspálinka fesztivált, az elmúlt évben az immár kétnapossá nőtt rendezvényen közel 20 ezer látogató tisztelte meg a fesztivált a jelenlétével.

„A nagyszámú pozitív visszajelzés azt igazolja, jó úton járunk. Egyrészt az értékesítési eredményeink azt mutatják, hogy a hazai pálinkakedvelők számára meggyőző minőségű a Bolyhos ágyaspálinka. Másrészt az itthoni versenyeken, a HunDeszten és a Gyulai Pálinkavesenyen szerzett – ma már szinte megszámlálhatatlanul sok – arany-, ezüst-, és bronzérem azt bizonyítja, hogy a hazai szakmai zsűri is elismeri a munkánkat. Ráadásul a fesztiválunk látogatottsága évről-évre nő” – magyarázta Bolyhos Zoltán.

Mindezt erősíti, hogy a legújabb Bolyhos pálinkacsalád már megjelenése pillanatában népszerű lett. Gyulán mutatatták be a főzde legújabb termékét a 40 fokos gyümölcságy nélküli pálinkákat. A legnagyobb sikere a jonatán almapálinkának volt. Május 18-19-én pedig az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztiválon a teljes szortimentet megkóstolhatják a márka kedvelői.

www.bolyhos.hu

Forrás: www.4cent.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum