Történelmet írt a Brill Pálinkaház

2013. 10. 28., hétfő

Ők viselhetik a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje 2013” címet.

A Brill Pálinkaház egy családi tulajdonban levő pálinka-manufaktúra. Krizl Edit és Nagy Attila 2000 óta készítik itt a legkülönlegesebb pálinkákat és párlatokat a hazai csúcs-gasztronómia számára. A Harcon található főzde stílusában a modern, innovatív gondolatok mellett a hagyományok tisztelete is komoly szerepet kap.

A tulajdonosok hiszik: nem kizárólag jó pálinkát, hanem igazi pálinka-élményt érdemes nyújtani. Épp ezért igyekeznek a legtisztább ízeket és illatokat bemutatni, melyek szőlőben, törkölyben, vagy bármely gyümölcsben megteremhettek.

A Brill Pálinkaház a 2013. évi Országos Pálinkaversenyen immár második alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb pálinkája címet – Birskörte pálinkájával. Így – az Irsai Olivér szőlőpálinkájuk mellett – a Magyar Mezőgazdasági Múzeum pálinkavitrinjében őrzik meg eme nedűket az utókor számára.

A Brill Pálinkaház ezzel az eredménnyel pálinka történelmet írt, mert elérte mindazt, ami eddig még senkinek nem sikerült. Valamint az összesített eredmények alapján a Brill Pálinkaház megkapta a „Magyarország legeredményesebb kereskedelmi főzdéje 2013” címet is.

Forrás: www.teol.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum