Pálinkában is remeklő Rokker

2014. 03. 20., csütörtök

Budapest — „A Destillata párlatverseny 23 éves történetében Sandor Erdei az első díjazott humorista" – közölte büszkén Wolfgang Lukas, az ausztriai világverseny elnöke, ami tovább fényezi Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (37) sikerét. A komikus két ezüstérmet nyert som-, illetve vadőszibarack-párlatával, sajmeggypálinkája pedig bronzérmes lett. 

Rokker Zsolti három érmet nyert a pálinkáival (Fotó: Czerkl Gábor)


– Jóleső érzéssel nyugtáztam Erdei Sándor kiváló szereplését, hiszen ez a szakma elég szigorú. Most meg is fogom kóstolni a pálinkáját – nyilatkozta Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, miután az érmeket átadta, és hozzáfűzte.

– Talán már a nagymutter is megbocsátja, hogy nem lekvárt főztünk a sok gyümölcsből – tréfálkozott Erdei stand up műsorainak központi figurájára utalva. – Megtisztelve érzem magam, de jövőre indulok az aranyér', hiszen csak egy ponttal maradtam le róla a sommal. Túl erős volt a labanclelkületű osztrákoknak, de továbbra is szittya módon készítem egy lepukkant edelényi áruraktárban – mondta Rokker Úr.

Sz. Z. J.  

Forrás: www.blikk.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum