Újabb zúzós ízzel készül a Tankcsapda

2014. 05. 15., csütörtök

A rock’n’roll életérzést nemcsak megélni, de inni is lehet. Legalábbis ezt bizonyítja a novemberben berobbant Tankcsapda pálinkasorozat, amelyet most a Rézangyal egy újabb ízzel egészített ki. Az ötödik tag ismét egy zúzós dal a „Fiúk ölébe a lányok” nevét viseli, és garantáltan beindítja a bulit.

Az idén 25 éves Tankcsapda nagyot robbantott novemberben, és nemcsak dalaival. A zúzós banda a Rézangyallal közösen mutatta meg milyen is az, ha palackba zárják a rock’n’roll-t, megalkotva négy igazán ütős pálinkát, melynek mindegyike egy-egy Tankcsapda dal nevét viseli. A „Mennyország Tourist” 40%-os feketecseresznye pálinkát, a „Hatalom nélküli rend” 42%-os érlelt almapálinkát, a „Bíbor köd” 45%-os barrique szilvapálinkát, a zenekar és az alkotók kedvence, a „Legjobb méreg” pedig 50%-os törkölypálinkát rejt.

A limitált széria most újabb taggal egészül ki. Az 1999-es „Ha zajt akartok” album egyik nagy kedvence a „Fiúk ölébe a lányok” című dal ihlette ötödik íz a 40%-os Kajszibarack pálinka lesz. A design most sem változik: az egyedi ón címkén Lukács Laci és Sidi gitárja, valamint az elmaradhatatlan Tankcsapda logó is megjelenik.

A zúzós sorozat tagjai egyben és külön-külön is beszerezhetők országszerte 270 MOL töltőállomáson. Az új íz, az előzőkhöz hasonlóan szintén limitált számban lesz majd kapható, úgyhogy érdemes sietni. A kutak listája a Rézangyal Facebook oldalán található: www.facebook.com/rezangyal  

Rézangyal Tankcsapda Edition – Minden cseppje Rock ’n’ Roll.

Forrás: www.pcpult.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum