Milyen egy szimfonikus pálinkadal?

2014. 08. 08., péntek
Csütörtökön este kiderül a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol Akusztikus & Szimfonikus MAGNA CUM LAUDE és a Magyar Virtuózok címmel lép fel a tizenöt éve alakult gyulai Magna Cum Laude. Az együttes új lemezt készít és nagyszabású jubileumi koncertet tervez.

Milyen egy szimfonikus pálinkadal?

15 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig. A születésnapi nagykoncertjük előtt, idén már csak egyetlen alkalommal lépnek budapesti színpadra. Augusztus 7-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy különleges akusztikus-szimfonikus koncertet adnak a Kossuth-díjas, Szenthelyi Miklós hegedűművész által alapított Magyar Virtuózok Kamarazenekar kíséretében.
 
Az augusztusi koncerten a legnagyobb slágerek mellett - Minden állomás, Átkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon, Köszönet -, már a legújabb album dalai is felcsendülnek, de a koncert a legnagyobb rajongóknak is tartogat majd meglepetéseket.
Az akusztikus és egyben elektronikus koncertet, a különleges szimfonikus hangszerelés és az 50 tagú zenekari kíséret teszi majd egészen egyedülállóvá, megmutatva a Magna dalok színes világát.
 
Forrás: www.mixonline.hu

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum