Bekerült a Zsindelyes Pálinka Zrt. a Földművelésügyi Minisztérium együttműködő partnerei közé

2015. 10. 08., csütörtök

A hazai tulajdonú és jó minőségű magyar termékeket előállító gazdálkodó szervezetek fejlesztéseire kiemelt figyelmet fordít az agrártárca - mondta Nagy István.

A Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a tárca és a Zsindelyes Pálinka Zrt. közötti együttműködési megállapodás ünnepélyes átadásán hangsúlyozta, különleges szereppel bírnak azok a beruházások, amelyek új munkahelyeket hoznak létre és egyre több magyar családnak biztosítanak gyarapodást, tisztes megélhetést vidéken.

Nagy István emlékeztetett, a Földművelésügyi Minisztérium 2012. októberében adta át az első olyan megállapodásokat, amelyeket a szaktárca társadalmi szervezetekkel, valamint az agrárszektorban tevékenykedő vállalatokkal kötött.  Hozzátette: ezeket a megállapodásokat az új kormányzati ciklus kezdetén, 2014. novemberében hivatalos formában is megújították.

A hatékony együttműködés alapjaként a felek közötti kölcsönös információcserét, a rendszeres egyeztetést és konzultációt említette meg. Az államtitkár aláhúzta a partnerek az agrárium, az élelmiszeripar súlyponti ágazatait képviselik, komoly szerepet vállalnak hagyományok, természeti értékek, a biológiai sokféleség, valamint az épített és szellemi örökség megőrzésében.

(FM Sajtóiroda)

Forrás: www.kormany.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum