Indul a tizennyolcadik Gyulai Pálinkafesztivál

2017. 04. 24., hétfő

Gyula — Magas színvonalú programokkal és a legízletesebb hazai pálinkákkal vár­ja látogatóit a 18. Gyulai Pálinkafesztivál!­

A Dél-Alföld legnagyobb gasztronó­miai ren­dezvénye április 28–30-ig tartja nyitva kapu­it. A fesz­­tivál főszereplője természesetesn ezúttal is a legnemesebb hungarikum: az ország 20 pálinkagyártója több száz termékét kóstolhatják majd az ínyencek. A páratlan párlatok ünnepe kísérőrendezvénye lesz a 2017 Párlat és Pálinka Verseny, amelynek eredményhirdetését tartják majd a hétvégi fesztiválon.

Ha pálinkázás, akkor jókedv és vigasság: a fesztivál résztvevőinek szórakoztatásáról a színpadon a magyar könnyűzenei élet jeles képviselői gondoskodnak. A 18. Gyulai Pálinkafesztiválon fellép a Karthago, a Magna Cum Laude, Nagy Feró és a Beatrice, Jolly és Suzy, Kis Grófo, Szikora Róbert és az R-Go, a Péterfy Bori & Love Band, Gáspár Laci, a Kelemen Kabátban és Rúzsa Magdi.

A fesztiválon a jóféle párlatok mellett a jókedv is garantált/Fotó:MTI
 
 
 

Nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondoltak a szervezők idén is. A vasárnap igazi családi nap lesz, ahol játékos kvízműsorral, a Kolompos együttes és a Fülemüle zenekar előadásaival várják a legkisebbeket. Ezen a napon 12 óráig ingyenes lesz a belépés a fesztiválon!

Forrás: www.blikk.hu

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum