Új oktatás sorozatunk indul

2017. 03. 30., csütörtök
EGYLÉPCSŐS PÁLINKAFŐZÉS GYAKORLATI OKTATÁS. A BIZTOS BEFEKTETÉS!
 
Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.
 
Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját. 
 
A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben.
 
Ezek közül a legfontosabb három: 
• magasabb aroma kihozatal,
• magasabb mennyiségi kihozatal,
• rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.
 
A képzés pénteki napokon kerül megrendezésre a Pálinkafőzés.com telephelyén a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 szám alatt, reggel kilenc órás kezdéssel. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13 óráig tart.  
 
A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítünk megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.
 
A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentáljuk a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetjük a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetjük a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket. 
 
A teljes árú oktatási díj: 20.000,- Forint/fő
 
50%-os kedvezmény hamarosan, a kuponos oldalakon. 
 
A teljes illetve a kedvezményes oktatási díj is visszajár azon hallgatók számára, akik a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolnak pálinkafőző berendezést.
 
A részvételhez regisztráció szükséges!
 
Regisztráció: info@palinkafozes.com vagy +3630-5221099
 
Helyszín: 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143. (Pálinkafőzés.com bemutató terem)
 
Aktuális időpontok ide kattintva: EGYLÉPCSŐS GYAKORLATI OKTATÁS

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum