Árpád és Vadász Pálinkák

Az Árpád Pálinka új termékkel debütál a kolbászfesztiválon

2016. 10. 10., hétfő

Egy brand nem aludhat a babérjain, mert a fogyasztókat az új termékekkel mindig ki kell szolgálni – citálta Nagy Árpád, az Árpád és Vadász Pálinka társtulajdonosa nővére, Mónika örökbecsűjét a minap, a békéscsabai Árpád Pálinkatanyán. (Mónika szintén a vállalkozás társtulajdonosa, illetve a kereskedelmi vezetője.) 

A kiváló minőségű pálinka csak fél siker

2016. 08. 18., csütörtök

Sok jó pálinkafőzde van Magyarországon, de a jók között is vannak legjobbak. Ilyen a 2015. és 2016. év Legeredményesebb pálinkafőzdéje, az Árpád és Vadász Pálinka, amely évek óta halmozza itthon és külföldön is a Champion díjakat, arany érmeket; legyen szó az Országos Pálinkaversenyről, a Hundesztről, a Destillata-ról vagy a World Spirit-ről. A sikerhez azonban nem elég a kiváló minőségű termék, sok mindennel meg kell küzdeni az egyre zavarosabb piacon. Ráadásul, lecsengőben van a pálinka reneszánsza is – mondja Hegedűs Mónika, az Árpád és Vadász pálinkákat főző Kisrét Manufaktúra Kft. tulajdonos ügyvezetője, akivel a pálinkapiac rejtelmeiről beszélgettünk.

Küvé (vegyes) pálinka: generációk lelke repítette a csúcsra

2016. 06. 23., csütörtök

Június 21-e arról nevezetes dátum, hogy ezen a napon a leghosszabb a nappal, és legrövidebb az éjszaka. A békéscsabai Árpád és Vadászpálinkák Kisrét Manufaktúra életében 2016-ban nemcsak a leghosszabb, de a legeredményesebb is volt ez a nap.

Nagy Árpád: 2015 közepesen jó évjárat volt

2016. 02. 01., hétfő

A kereskedelmi-és bérfőzés, a gyümölcstermesztés, továbbá a turizmus területén is érdekeltséggel rendelkező békéscsabai vállalkozás tulajdonosát a többi között arról faggattuk, hogy számukra mit hozott a 2015-ös esztendő, illetve arról is, mit várnak a 2016-os évtől. Mint a többszörös díjnyertes Árpád és Vadász Pálinkákat is készítő Kisrét Manufaktúra Kft. első embere elmondta, a tavalyi évjáratú szilvapárlatokból mindenképpen érdemes eltenni az unokák számára.

A Lepotica Szilva Pálinka a mi brandünk

2015. 10. 26., hétfő

Kötetlen beszélgetésre, valamint kolbásztálas vacsorára várta a minap Békéscsaba városatyáit az Árpád és Vadász Pálinkákat gyártó békéscsabai Kisrét Manufaktúra Kft. vezetősége. Az Árpád Pálinkatanyán többek között terítékre került a 2015. évi Pálinka Országkóstoló díjnyertes üdvöskéje, a Lepotica Szilva Pálinka is.

Körkép: A 2015-ös Pálinka Országkóstoló legjobbjai

2015. 06. 24., szerda

Az idén második alkalommal megrendezett Pálinka Országkóstolón összesen 50 aranyérmet, 119 ezüstérmet és 9 Champion díjat osztottak ki a legjobb pálinkafőzdék között. A versenyen a bírák napi 50-60 mintát kóstoltak és pontoztak.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum