Árpád pálinka

NOVUM Vilmos és Szilva Esszencia – pálinkáink legjava

2017. 01. 23., hétfő

Frázis, de ismét egy új termékcsalád két verzéjével rukkolt elő a honi gasztropiacon az Árpád és Vadász Pálinka. A békéscsabai vállalkozás, amely kétszer is megnyerte az év legeredményesebb pálinkafőzde díjat decemberben hozta forgalomba a sorszámozott (!) Árpád NOVUM Szilva és Vilmos esszenciákat. A finom nedű egy csodaszép üvegbe van palackozva, amely egy tölgyfából készült esztergált fa hasábban várja, hogy végre kiszabadítsák. Nagy Árpád tulajdonossal beszélgettem.

Az Árpád Pálinka új termékkel debütál a kolbászfesztiválon

2016. 10. 10., hétfő

Egy brand nem aludhat a babérjain, mert a fogyasztókat az új termékekkel mindig ki kell szolgálni – citálta Nagy Árpád, az Árpád és Vadász Pálinka társtulajdonosa nővére, Mónika örökbecsűjét a minap, a békéscsabai Árpád Pálinkatanyán. (Mónika szintén a vállalkozás társtulajdonosa, illetve a kereskedelmi vezetője.) 

A kiváló minőségű pálinka csak fél siker

2016. 08. 18., csütörtök

Sok jó pálinkafőzde van Magyarországon, de a jók között is vannak legjobbak. Ilyen a 2015. és 2016. év Legeredményesebb pálinkafőzdéje, az Árpád és Vadász Pálinka, amely évek óta halmozza itthon és külföldön is a Champion díjakat, arany érmeket; legyen szó az Országos Pálinkaversenyről, a Hundesztről, a Destillata-ról vagy a World Spirit-ről. A sikerhez azonban nem elég a kiváló minőségű termék, sok mindennel meg kell küzdeni az egyre zavarosabb piacon. Ráadásul, lecsengőben van a pálinka reneszánsza is – mondja Hegedűs Mónika, az Árpád és Vadász pálinkákat főző Kisrét Manufaktúra Kft. tulajdonos ügyvezetője, akivel a pálinkapiac rejtelmeiről beszélgettünk.

Készül Békés megye zászlós pálinkája, a Lepotica szilva

2016. 08. 08., hétfő

Vannak, akiknek a rekkenő hőség nem éppen a vakációzást jelenti. Többek között a békéscsabai Árpád Pálinkatanya munkatársai – ily augusztus küszöbén leginkább egy jó kis stájerországi síparadicsomban szelnék a lejtőket. De nem, mert zakatol az élet, őrölnek a malmok, gurul a pálinkaolimpia…

Ha jó szilvát akarsz, fordulj Árpihoz

2016. 05. 11., szerda

Amikor az Árpád Pálinka 2015-ben a legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzde lett, nem sejtették, hogy lehet ennél magasabbra törni.

Ennél megyeibb már nem lehet egy pálinka!

2016. 04. 27., szerda

A XVII. Gyulai Pálinkafesztiválon bejelentették: az Árpád Pálinka nyerte az idei Békés Megye Pálinkája díjat. Szerda délelőtt a békéscsabai Művész Kávéházban mutatkozott be újságírók előtt is a győztes termék.

Valódi élmények az Árpád Pálinka kínálatában

2015. 12. 11., péntek

Az Árpád és Vadász pálinkákat készítő Kisrét Manufaktúra Kft-ről tudni illendő, hogy idén ők nyerték el az ország legeredményesebb főzdéje címet. A rangos megmérettetésre összesen húsz tétellel neveztek hat kategóriában, s a szigorú szaktekintélyekből álló zsűri három champion-díjjal, hét aranyéremmel, hét ezüstéremmel és hat bronzéremmel ismerte el minőség iránti elkötelezettségüket.

Határtalanul az Árpád Pálinkával

2012. 05. 30., szerda

A Körösök Völgye Natúrpark egyik célkitűzése a helyi értékek képviselete és bemutatása a nagyközönség, a lakosság előtt. A kezdeményezés mellé szegődött a békéscsabai Árpád Pálinka is, a cég főtámogatóként jelenik meg Körösök Völgye Határtalan Vándortúra és Fesztiválon. A programsorozat vasárnapi, békéscsabai állomására látogattunk el a Széchenyi ligetbe.

Árpád Pálinka – ahol indulnak, ott tarolnak

2012. 03. 28., szerda

Itthon és külföldön is zajos sikereket ért el a közelmúltban a Kisrét Manufaktúra Kft. Árpád és Vadász Pálinka termékeivel, ráadásul az év legjobb pálinkafőzdéjének is megválasztották a békéscsabai céget.


Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum