Budapesti Pálinkafesztivál

22 főzde kínálata az idei pálinka-napon, Budapesten

2016. 04. 15., péntek

Idén az ország különböző tájain termesztett birs gyümölcsből készült pálinkákat hozza Budapestre a tavasz legnagyobb pálinkás rendezvénye. A belépődíj nélkül látogatható háromnapos fesztiválon az ország 22 főzdéjének legfrissebb kínálatából válogathatnak a vendégek.

Zugfőzde és pálinkás limonádé

2015. 05. 08., péntek

Rekordszámú látogatóra számítanak a X. Budapesti Pálinkafesztiválon, ami nem csak ingyenes, de minden eddiginél több pálinkával is jelentkezik. Új kiállítóként jön a Zugfőzde, a Reneszánsz, a Cruxx is. A Rézangyal pedig pálinkás limonádéval is készül a Városháza Parkban.

Pálinkafesztivál belépő és készpénz nélkül

2015. 05. 04., hétfő

Egy gyönyörű hétvége kezdete: május 7-én indul, ezúttal belépő nélkül, a X. Budapesti Pálinkafesztivál több tucat főzde mintegy félezer fajta pálinkájával, köztük az Év Almapálinkájával, amit itt kóstolhat meg először a nagyérdemű. Négy nap mámor a Városháza Parkban – készpénz nélkül.

Ingyenes lesz idén a Budapesti Pálinkafesztivál

2015. 04. 16., csütörtök

Idén tizedik alkalommal rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált május 7-10. között a Városháza Parkban. A szervezők úgy döntöttek, hogy ebben az évben belépődíj és kerítések helyett nagyobb alapterületen, több kiállítóval és még színesebb párlat-kavalkáddal várják a látogatókat.

A törkölypálinka visszavág

2014. 10. 28., kedd

Törkölypálinka-keresztmetszet a Budapesti Pálinkafesztiválról 2. rész (Vinoport.hu; Cseh Gábor)

Ezrek pálinkáztak a belvárosban

2014. 05. 26., hétfő

Négy napon keresztül 27 kiállító, több mint 400 féle párlat és izgalmas zenés produkciók gondoskodtak a felhőtlen hangulatról a Budapesti Pálinkafesztiválon. A legkedveltebb ital idén is az Év Pálinkája volt, de a kellemes időjárásnak köszönhetően a hűsítő pálinkás long drinkeket is előszeretettel fogyasztották a fesztiválozók.

Ma kezdődik a Budapesti Pálinkafesztivál

2014. 05. 22., csütörtök

Ma kezdődik meg a IX. Budapesti Pálinkafesztivál a Városháza Parkban, ahol négy napon át 27 kiállító több mint 400 féle párlata, valamint számos koncert és egyéb program várja a közönséget.

Egy héttel később rendezik meg a Budapesti Pálinkafesztivált

2014. 05. 14., szerda

Új időpontban, május 22-25. között rendezik meg a IX. Budapesti Pálinkafesztivált, a Városháza Parkban. Az eredeti időpontban várható esős időjárás miatt a szervezők egy héttel későbbre csúsztatták a több mint 400 párlatot felvonultató belvárosi eseményt.

A kádból is pálinka folyik!

2014. 05. 08., csütörtök

Május 15-18. között ismét a Városháza Parkban várja látogatóit a Budapesti Pálinkafesztivál. A rendezvény nyitóeseményén végre a nagyközönségnek is lehetősége nyílik megkóstolni Magyarország pálinkafőzdéinek közös blendjét, az Év Körtepálinkáját. Az első palackot a Magyar Pálinka Lovagrend Egyesület és az Intim Torna Illegál bontja majd fel. A zenekar azonban más meglepetéssel is készül: esti koncertjükön kádból kínálják majd a pálinkát a nagyérdeműnek. 

Dupla Ágyas Körtepálinka, Lombfakasztó vadkörte és az Év Körtepálinkája egy helyen

2014. 04. 23., szerda

Több mint 400 féle párlat közül válogathatnak majd a résztvevők a május 15-18. közötti belvárosi, Budapesti Pálinkafesztiválon, ahol idén a körte évét ünnepeljük. 2014-ben is folytatódika fesztivál tematikus sorozata, amelyben a szilva, a barack, valaminta meggy után ezúttal a körte kerül a főszerepbe. A gyümölcsök királynője által ihletett édességek és ételek mellett a körtés pálinkakülönlegességek kapják a legnagyobb hangsúlyt, köztük a hazai pálinkafőzdék párlatainak házasításából született Év Körtepálinkája, amelyet először itt kóstolhat meg a közönség.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum