Budavári Pálinka és Kolbászfesztivál 2013

A pálinka legyőzte a hideget a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon

2013. 10. 07., hétfő

A pálinkát „termő” békési szilvafa, a pálinkaesszencia, a sörpárlat és a pálinkával ízesített kézműves bonbonok voltak a legnépszerűbbek a VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, ahová a négy nap alatt közel húszezren látogattak ki.

Gyakrabban járnak buszok a Várba a Pálinkafesztivál idején

2013. 10. 04., péntek
Csütörtöktől vasárnapig tart a VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. A gasztronómiai és kulturális rendezvény jelentős számú érdeklődőt vonz, ezért a BKK péntektől vasárnapig az esti órákban sűríti a Budai Várba közlekedő járatait (16-os, 16A, 116-os busz), szükség esetén pedig a várbeli rendezvények esetén közlekedő 216-os járatát is elindítja.

Megnyílt a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

2013. 10. 03., csütörtök

Négy napon át 25 kiállító több mint négyszáz párlata, tizenöt kolbász- és sajtkészítő kínálata, valamint két színpadon 21 előadó koncertje várja a látogatókat a ma kezdődő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, amelynek idei vendégpárlata a rum.

Pálinkára rum

2013. 10. 01., kedd

VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál - Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban.

Pálinkás macaron és bonbon, Békési szilvalekváros papucs a Budai Várban

2013. 09. 19., csütörtök

Önálló helyszínt kapnak a pálinkás desszertkülönlegességek a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, október 3 és 6 között, ahol bonbonok, macaronok, csokoládék kerülnek terítékre. Az igazi ínyencek először kóstolhatják meg az iparművészek által kreált, egyedi tervezésű, Art Collection üvegek tartalmát, amelyekben évekig érlelődött a pálinka. 

Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban

2013. 09. 11., szerda

Az őszi pálinkakóstolás a Budai várban kezdődik! A tavaszi, belvárosi rendezvény után ősszel ismét Budapest egyik legimpozánsabb helyszíne ad otthont a Pálinka- és Kolbászfesztiválnak.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum