Budavári pálinkafesztivál

Páratlan párlatok voltak a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon

2015. 10. 05., hétfő

A Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon kordonnal körbevett őrzött display-ben mutatták be a piacon jelenleg elérhető legmagasabb minőségű és árú szuperprémium pálinkát, a Márton és Lányai kristályüveges Crystallumját. A fesztivál vendégpárlata idén a gin, sztárfellépők az Anna and The Barbies, a Vad Fruttik, és Szabó Balázs Bandája voltak.

Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál 2015

2015. 09. 28., hétfő

Őrzött vitrinben állítják ki a csúcspálinkát.

A pálinka legyőzte a hideget a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon

2013. 10. 07., hétfő

A pálinkát „termő” békési szilvafa, a pálinkaesszencia, a sörpárlat és a pálinkával ízesített kézműves bonbonok voltak a legnépszerűbbek a VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, ahová a négy nap alatt közel húszezren látogattak ki.

Gyakrabban járnak buszok a Várba a Pálinkafesztivál idején

2013. 10. 04., péntek
Csütörtöktől vasárnapig tart a VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál. A gasztronómiai és kulturális rendezvény jelentős számú érdeklődőt vonz, ezért a BKK péntektől vasárnapig az esti órákban sűríti a Budai Várba közlekedő járatait (16-os, 16A, 116-os busz), szükség esetén pedig a várbeli rendezvények esetén közlekedő 216-os járatát is elindítja.

Megnyílt a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál

2013. 10. 03., csütörtök

Négy napon át 25 kiállító több mint négyszáz párlata, tizenöt kolbász- és sajtkészítő kínálata, valamint két színpadon 21 előadó koncertje várja a látogatókat a ma kezdődő Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon, amelynek idei vendégpárlata a rum.

Pálinkára rum

2013. 10. 01., kedd

VII. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál - Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban.

Karibi hangulatú pálinkakóstolás a várban

2013. 09. 11., szerda

Az őszi pálinkakóstolás a Budai várban kezdődik! A tavaszi, belvárosi rendezvény után ősszel ismét Budapest egyik legimpozánsabb helyszíne ad otthont a Pálinka- és Kolbászfesztiválnak.

Négyszáz féle pálinka a Budavári Pálinka- és Kolbászfesztiválon

2012. 10. 04., csütörtök

Huszonöt pálinkafőzde, tíz kolbászkészítő, borászok és sajtmesterek termékei mellett számos koncert és egyéb program várja a VI. Budavári Pálinka- és Kolbászfesztivál vendégeit csütörtöktől vasárnapig.

Olimpikonok a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon

2012. 09. 26., szerda

Legjobb sportolóink is kilátogatnak a Budai Várba október 4-7. között, hogy egy utolsót lazítsanak a kemény felkészítő edzések előtt. Csernoviczki Éva, olimpiai bronzérmes cselgáncsozó, Detre Diána legjobb női szörfös olimpikonunk és Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó a kolbászkínálat, a mexikói finomságok és a barátok miatt vesz részt a Budavári Pálinka – és Kolbászfesztiválon.

Mexikó beköltözik a Budai Várba

2012. 09. 10., hétfő
Magyarország legnemesebb pálinkái, egyedi ételkülönlegességek, latin-amerikai, vérpezsdítő zene valamint kulináris finomságok várják a látogatókat október 4-7 között a Budai Várban, ahová idén Mexikót és nemzeti italát, a tequilát hívták vendégségbe a fesztivál szervezői. 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum