Destillata

Szegedi siker: világversenyen lett közönségdíjas a magyar pálinka

2019. 11. 04., hétfő

Még csak két éve üzemel, mégis sorra zsebeli be a jelentős versenyek rangos díjait a deszki Gong Pálinkaház. Idén Magyarország legnagyobb pálinka- és párlatversenyéről a közönségdíjat hozta el Európa egyik legfontosabb párlatversenyén, az Ausztriában megrendezett Destillatán, a Magyar nemzetgyőztes pálinkaháznak kiáltották ki a deszki manufaktúrát - írja a delmagyar.hu.

A Destillata magyar nemzeti nyertese az Agárdi Pálinkafőzde

2017. 03. 24., péntek

Az ausztriai Destillatán, Közép-Európa legnagyobb párlatversenyén a magyar nemzeti győztes az Agárdi Pálinkafőzde lett - mondta Wolfgang Lukas, a versenyt rendező cég ügyvezető igazgatója szerdán a budapesti díjátadón.

A csúcson állunk pálinkakészítésben

2015. 03. 18., szerda

Az Ausztriában megrendezett Destillata nemzetközi párlatverseny fődíját hozta el 162 manufaktúra közül az Agárdifőzde

Tarolt az Agárdi a Destillatán

2015. 03. 16., hétfő

Az Agárdi Pálinkafőzde nyerte a 2015-ös Destillata nagydíját. A legnagyobb párlatverseny pénteki kismartoni gáláján az elismerést Vértes Tibor, a cég ügyvezető igazgatója vette át. A Destillatán idén 9 ország 162 főzdéje indult különböző kategóriákban, az Agárdi egy svájci és egy német pálinkafőzőt megelőzve kapta a nagydíjat.

Pálinkára magyar!

2014. 04. 03., csütörtök

A Nobilis Pálinkafarm Master-Class Pálinkafőzde elismeréssel, valamint 2 arany- és 3 ezüstéremmel zárta a párlatok World Spirits Award versenyét. A főzde pálinkái emellett a rangos Destillata-ról is érmekkel tértek haza.

Bronzérmesként végzett hazánk a "pálinka olimpián"

2014. 03. 21., péntek

A 2014-es, ausztriai Destillata nemzetközi párlatversenyre 11 ország 183 főzdéje összesen 1700 mintával nevezett, hazánkat 29 pálinkaház képviselte. Idén a salzburgi Stiegkeller adott otthont a március 15-i díjátadó gálának, ahol a magyar főzdék 188 érmet szereztek, és az országok szerinti összesítésben a harmadik helyet érték el. 

Arattak a tarpai pálinkák a világversenyen

2014. 03. 21., péntek

Négy tarpai pálinka lett érmes a gyümölcspárlatok világversenyén, a World-Spirits Award 2014 vetélkedőn – közölte a Tarpai Manufaktúra Kft. ügyvezető igazgatója csütörtökön az MTI-vel.

A magyar kormány megvédi az unióban mindazt, amit Magyarország a pálinkafőzés területén elért

2014. 03. 20., csütörtök

A pálinka a mostani kormányzati ciklus egyik legsikeresebb terméke!

A pálinka a mostani kormányzati ciklus egyik legsikeresebb terméke - jelentette ki Budai Gyula Budapesten, a Vajdahunyadvárban, a Destillata 2014 nemzetközi párlatverseny magyarországi díjátadóján.

Díjnyertes termékkel rukkolt elő a Villányi Pálinka

2014. 03. 20., csütörtök

A 2014-es évet új termékkel köszöntötte a Villányi Pálinkákat gyártó Magyarbólyi Pálinkafőzde. A Villányi Zölddió likőr egy új termékcsalád első darabja, amely az idei Destillata nemzetközi párlatversenyen - a szigorú bírálók tetszését is elnyerve - bronzérmet nyert. A párlatversenyen a Villányi Meggypálinkát és a Villányi Mesterpárlatot is bronzéremmel díjazták. A Magyarbólyi főzde idén először vett részt a Villányi Pálinkákkal nemzetközi pálinkamegmérettetésen.

Pálinkában is remeklő Rokker

2014. 03. 20., csütörtök

Budapest — „A Destillata párlatverseny 23 éves történetében Sandor Erdei az első díjazott humorista" – közölte büszkén Wolfgang Lukas, az ausztriai világverseny elnöke, ami tovább fényezi Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (37) sikerét. A komikus két ezüstérmet nyert som-, illetve vadőszibarack-párlatával, sajmeggypálinkája pedig bronzérmes lett. 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum