Éden tó szeszfőzde

Pálinkavéleményező kerestetik!

2013. 02. 06., szerda

Termékismertető kiadványt jelentet meg a Sarkadi Éden-tó Szeszfőzde Bt. Ehhez kapcsolódóan egy pályázatot hirdettek meg azok között, akik megkóstolták pálinkáikat, és március 05-ig megírják véleményüket a kedvenc ízű itókáról. A legötletesebb beküldők ajándékban részesülnek, nevük és ajánlásuk pedig bekerül a termékismertetőbe.

Zentai éremeső a sarkadi Éden-tó Szeszfőzde pálinkáinak

2013. 02. 06., szerda

Taroltak a sarkadi Éden-tó Szeszfőzde Bt. pálinkái a közelmúltban Zentán megrendezett XII. Nemzetközi Zentai Pálinkafesztiválon. Tóth János, az Éden-tó Szeszfőzde Bt. tulajdonosa hat fajta pálinkával nevezett, s a neves szakmai bírálóbizottság mind a hatot éremmel tüntette ki.

Sarkadi Kisüsti - nem csak pálinka, bonbon is

2012. 05. 10., csütörtök

Penészes, rothadt, romlásnak indult gyümölcs erjesztésével ne foglalkozzunk, kerüljük az éretlen gyümölcs cefrézését, fontos a földről felszedett sáros gyümölcs alapos mosása, a kajszi-, őszibarack és szilva magját távolítsuk el! A tárolóedényeket, amelybe a cefrét gyűjtjük, használat előtt alaposan tisztítsuk ki! Ásványolajos, kátrányos, benzines vagy egyéb vegyszerekkel szennyezett edények cefre tárolására nem használhatók. Ilyen cefre főzését a szeszfőzde vezetője nem vállalja. A hír6.hu megyejárás-sorozatának sarkadi állomásán az Éden-tó Szeszfőzde tulajdonosától megtudta azt is, van olyan gyümölcs, amiből nála biztosan nem lesz pálinka.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum