Gönczi pálinka

Sikerült „kiszagolnunk” a jó pálinka titkát!

2013. 07. 15., hétfő

Boldogkőváralja – Már a második „Gönci barack vigasságot” rendezték meg – tegyük hozzá: nagy sikerrel – a hét végén.

Pálinkás „Gönczi gasztrofesztivál" történelemmel fűszerezve

2012. 09. 24., hétfő

A pálinka kultusz és a történelem, körbelengi a Borsó-hegy lábánál elterülő mesébe illő kis várost, Göncöt, már évszázadok óta. A település így szeptember végére, háromnapos történelmi túrára, gasztronómiai fesztiválra invitálja a kikapcsolódni vágyókat, Szent Mihály havának 28-29-30. napján.

A barack ünnepe volt Boldogkőváralján

2012. 07. 16., hétfő

Boldogkőváralja – A gönci barack ünnepét tartották szombaton Boldogkőváralján három helyszínen is, ahol a Bestillo Pálinkaház rendezte meg az I. Gönci Barack Fesztivált.

I. Gönczi Barack Fesztivál

2012. 07. 02., hétfő

Az I. Gönci Barack Fesztivál a zempléni táj, a csak ezen a vidéken ennyire zamatos ízű kajszibarack és az életöröm ünnepe. 2012-ben a Bestillo Pálinkaház és Boldogkőváralja összefogott, hogy ezeken a napokon baracklekvár-felhőben ússzon a bársonyos zempléni dombok szabdalta táj. Az I. Gönci Barack Fesztivál érték- és hagyományteremtő rendezvény, ahol a családok, a helyi értékekre, itteni adottságokra büszke emberek és a kajszi ízéért különböző formákban rajongók együtt ünnepelhetik az istenáldotta környék egyik legnagyszerűbb adományát.

Barackos ízkülönlegességek

2012. 04. 30., hétfő

Budapesti Pálinkafesztiválon: kacsapástétom barackpálinkás zselével, Rákóczi túrós barackpálinkás szorbéval.

Divatos márkanév lesz a világban a magyar barackpálinka?

2011. 06. 04., szombat

 

Védett földrajzi jelzésű terméknek minősítette az Európai Unió a gönci kajszibarackot. A helybéli termelők és a térség országgyűlési képviselője üdvözölte a döntést, és bíznak benne, hogy a gyümölcs és az abból készült termékek, lekvár, pálinka ettől még inkább keresettebb lesz Európában. Mintegy ezer kiváltságos elit-termék közé jutott be ezzel a magyar kajszibarack.

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum