Gyenesei Pálinkárium

Ő a legjobb bér- és magánfőző!

2015. 07. 03., péntek
Somogyi sikerrel zárult az idei Pálinka Országkóstoló, mely egyben az országos pálinka és párlat verseny minősítő eseménye is volt: a kaposvári Gyenesei Pálinkárium sorozatban negyedszer nyerte el az év legeredményesebb bér- és magánfőzdéje címet.

Újabb elismerés a kaposvári Gyenesei Pálinkáriumnak

2014. 06. 20., péntek

Újabb díjat zsebelt be a kaposvári Gyenesei Pálinkárium. Dr. Gyenesei István Magyarország 2014. évi legeredményesebb bérfőzetőjének, magánfőzőjének bizonyult az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Versenyen. A díjátadón összesen 99 bronz, 114 ezüst és 63 aranyminősítés került átadásra. A győztesek egy másik Hungarikum, a Herendi Porcelánmanufaktúra által készített díjakat vehették át Béli Géza Versenyigazgatótól és Mihályi Lászlótól, a Pálinka Nemzeti Tanács elnökétől.

Újabb díjakat zsebelt be a Gyenesei Pálinkárium

2014. 02. 03., hétfő

Ismét elkápráztatta a zűrit a kaposvári pálinka. Gyenesei István párlatai 10 érmes helyezéssel tértek haza a nívós versenyről.

Nemzetközi versenyen tarolt a Gyenesei Pálinkárium

2013. 12. 02., hétfő

A VI. Keceli pálinka ünnepen versengtek Gyenesei István méltán híres pálinkái is, amik olyannyira elnyerték a hozzáértő zsűri tetszését, hogy hat arany minősítéssel jutalmazták azokat.

Világkupán taroltak a somogyi pálinkák!

2013. 04. 23., kedd

A nemzetközi versenyen a Gyenesei-féle Pálinkárium hozta el a legtöbb aranyat. Övék lett az ország legjobb erős kisüstije és a Világkupa legjobb likőrje. Sok egyéb, más elismerés mellett. Azt mondják az a siker titka, hogy ők a párlatot nem főzik, náluk a pálinka teremtődik.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum