hamis pálinka

Nébih: Hamis pálinkát árultak egy Budapesti szórakozóhelyen

2016. 04. 27., szerda

Hamis pálinkát kínáltak egy népszerű budapesti vendéglátóhelyen; a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) közérdekű bejelentésre tartott ellenőrzést a szórakozóhelyen – közölte az élelmiszerlánc-biztonságért felelős hatóság kedden az MTI-vel.

Mobil laborokkal a pancsolt szesz ellen

2013. 04. 19., péntek

Mobil laboratóriumokkal járják Pécset a vámosok, hogy rögtönzött alkohol ellenőrzéseket tarthassanak a kocsmákban. A razziák során ellenőrzik az italok eredetét és előállítási körülményeit is, valamint azt, hogy nem “pancsoltak-e”.

Ablakmosóból ágyas pálinka

2013. 02. 18., hétfő

Vélhetően ablakmosó folyadékból pancsolt szeszesitalt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy hejőkeresztúri férfitól. Jelentős vagyoni hátrányt okozó, jövedéki termékre elkövetett költségvetési csalás bűntette miatt indítottak eljárást ellene - tájékoztatta a NAV Észak-Magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

Hamisított pálinkákat vontak ki a forgalomból

2012. 10. 11., csütörtök

Hamisított pálinkát vont ki a kereskedelmi forgalomból a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatósága. A hivatal a Kecskeméti Likőripari Zrt. pálinka előállítási és forgalomba hozatali tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztette. Közlemény.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum