Keceli Pálinka Ünnep

Taroltak a somogyi párlatok

2016. 11. 15., kedd

Somogyi siker született a Kárpát-medencei Pálinka- és Párlatversenyen. A keceli megmérettetésen a Gyenesei Pálinkárium minden párlatát díjazták, így 8 arany-, 5 ezüst- és 1 bronz éremmel, valamint a legjobbnak adható elismeréssel, a „Fortissimus Spiritussal" tértek haza. A készítő Gyenesei István vallja: a tudás és a szakértelem mellett a lelket is a palackba kell zárni.

Megvannak az idei Megye Pálinkája győztesei

2016. 11. 14., hétfő

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is a Madarasi Pálinkaház barackpálinkája lett Bács-Kiskun megye legjobb gyümölcspálinkája, ahogyan a legjobb szőlőpálinka címet ezúttal is a Kunság-Szesz Zrt. Irsai Olivér szőlőpálinkája nyerte.

Egy hétig ünneplik a magyar pálinkát

2016. 11. 04., péntek

November 7-13 között rendezik meg a Magyar Pálinka Hetét Kecelen. A rendezvény egyik fővédnöke Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöke lesz. Az egy hetes program keretein belül kerül megválasztásra az idei év Megye pálinkája is gyümölcs- és szőlőpálinka kategóriában.

Már a megye pálinkái is versenghetnek

2015. 09. 18., péntek

A Keceli Pálinka Ünnep keretében idén is megrendezésre kerül a Kárpát-medencei Pálinka- és Párlatverseny, melyen belül Bor-, Pálinka- és Párlatszépségverseny is terítékre kerül.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum