Magyar Pálinka Nagykövetség

Pálinka Nagyköveti interjú Szigeti Ferenccel

2023. 11. 03., péntek
Nem gondoltam volna, hogy a zenészi, szerkesztői, produceri munkám mellett egyszer Nagykövet válik belőlem.

Pálinka Nagykövetünk, Szigeti Ferenc és a Karthago koncertje

2022. 11. 07., hétfő

Ezúton is szeretnénk tiszteletünket kifejezni a Karthago együttes és Pálinka Nagykövetünk, Szigeti Ferenc munkássága előtt. 2022 November 19. Karthago szimfonik. Máté Péter in Rock. Nagykoncert. Budapest Sportaréna. Éljenek még sokáig a legendák! 

Gyártás alatt a fantasztikus Pálinka Mester!

2013. 06. 14., péntek

Visszahozták a galaktikus tesztüzemből távoli barátaink a prototípust, ezért végre megindulhatott a gyártás. Nehezen váltak meg tőle, amit megértünk. Ugyanakkor elismerték, hogy a közös fejlesztés ellenére ez a szerkezet is magyar, mint már oly sok hasznos találmány ezen a világon. A képen látható átadás az Etyekwoodi filmstúdió mellett zajlott, így nem kellett fedősztori sem a látványos találkozás magyarázása végett.

Újabb, megdöbbentő információk szivárogtak ki a Pálinka Mesternek nevezett egylépcsős pálinkafőzőről…

2013. 05. 14., kedd

Az a hír járja, hogy földönkívüliek segítik a finomító oszlopos párlatkészítő gyártását és tesztelését. Nyomozó riporterünk ugyanis kiderítette, hogy inkognitóban vettek részt a fejlettebb civilizáció küldöttei a Pálinkafőzés.com egyik gyakorlati oktatásán, hogy magukkal vihessék az egész univerzum szerte elismert MAGYAR PÁLINKA elkészítésének módszereit. Nem ez volt az első, hogy a Föld bolygó magyarjainak tudását hívták segítségül. Kiderült például, hogy ők is golyóstollal írnak, holografikus megjelenítőkkel kommunikálnak és odavannak a Rubik kockáért.

Magyar Mercedesszel is gyártható a folyékony hungarikum - cikk a palinkafozes.com -ról 2.

2011. 02. 20., vasárnap

Egy aktív közösség létrehozását sürgetjük, mely egyrészt nagy tisztelője a folyékony hungarikumnak, másrészt világgá kiáltja a pálinka magyarságát, kiválóságát – mondta el a lapunknak adott interjújában Magyar László, a Palinkafozes.com és a Palinkanagykovetseg.hu főszerkesztője. Véleménye szerint itthon gyártják a pálinkafőzők Mercedeseit, csak erről eddig nem írt senki.

Erről eddig még nem írt senki - cikk a palinkafozes.com -ról 1.

2011. 02. 20., vasárnap

 

Egy aktív közösség létrehozását sürgetjük, mely egyrészt nagy tisztelője a folyékony hungarikumnak, másrészt világgá kiáltja a pálinka magyarságát, kiválóságát – mondta el a Magyar Nemzet Online-nak adott interjújában Magyar László, a Palinkafozes.com és a Palinkanagykovetseg.hu főszerkesztője. Véleménye szerint itthon gyártják a pálinkafőzők Mercedeseit, csak erről eddig nem írt senki.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum