Orbán Viktor

Orbán Viktor pálinkájával hódítana egy szlovák párt

2015. 11. 23., hétfő

Lenyúlta Orbán Viktor magyar miniszterelnök rendkívül népszerű ötletét a saját célra történő pálinkafőzésről a Szabadság és Szolidaritásból kivált politikusok által alapított SKOK! párt, írja az Új Szó.

Miniszterelnöki pálinka!

2013. 01. 24., csütörtök

Orbán Viktor-fotókkal díszített pálinkásüvegeket kapott a miniszterelnök vásárosnaményi látogatásakor.

Orbán Viktor és a sompálinka

2012. 11. 21., szerda

Saját pálinkájával, a Schusterovka nevű sompálinkával ajándékozta meg Orbán Viktort Rudolf Schuster volt szlovák államfő. A korábbi köztársasági elnöknek az Orbán Facebook-oldalán megjelent videó szerint a magyar kormányfő viccelődve azt mondta, a tőle 2010-ben kapott pálinka különlegesen jó évjárat volt, lehet, ezért nyerték meg akkor a választást.

Benső átalakulás nélkül nincsen ország

2012. 10. 16., kedd

Benső átalakulás nélkül nincsen se ország, se szobor, se pálinka, se bor, se ember – hangsúlyozta Orbán Viktor Etyeken, Melocco Miklós „Isten, áldd meg a magyart” című szoborkompozíciójának avatásakor.

Orbán Viktor dalra fakadt

2012. 10. 16., kedd

Dalra fakadt Orbán Viktor pénteken Pap Géza etyeki pálinkafőzdéjében, egy hivatalos programon. A Blikk szerint a kormányfő háromféle pálinkát is megkóstolt.

Orbán Viktor és Robert Fico a béke pálinkával

2012. 10. 02., kedd

Közös nyilatkozatot írt alá Orbán Viktor magyar és Robert Fico szlovák miniszterelnök a Komárom és Révkomárom közötti Duna-híd megépítéséről, valamint a két ország közlekedési kapcsolatainak fejlesztéséről.

Orbánék bepálinkáztak

2011. 10. 17., hétfő

Prága - Egészségünkre! – mondták a kupica magyar pálinka felhajtása előtt a miniszterelnökök prágai találkozóján. Orbán Viktor magyar, Donald Tusk lengyel és Petr Necas cseh miniszterelnöknek ízlett a párlat, amelyet a díszebéd előtt fogyasztottak el. A kormányfők szigorúan csak egy kört ittak.

A pálinka mellett a kormány

2011. 09. 07., szerda

Orbán Viktor és Matolcsy György tegnapi bejelentésébe a bevételnövelésen túl egy kis országimázs is "belecsúszott": az aromásított szeszes italok adója ugyanis nem öt, hanem ötven százalékkal lesz magasabb, ami azt jelenti, hogy a kormány deklaráltan támogatni akarja a pálinkapiacot - írja a Napi Gazdaság.

Az Orbán-féle szabadságharcnak a bérfőzdék a nyertesei

2011. 09. 04., vasárnap

 

 

Kisüsti - Adómentesen kapósabb, sokan vesznek lepárlót

 

EGY ÉVE, 2010 SZEPTEMBERÉTŐL LEGÁLISAN LEHET OTTHON KISEBB MENNYISÉGŰ PÁLINKÁT, GYÜMÖLCSPÁRLATOT FŐZNI. A FIDESZ ÖTLETE BŐVEN KAPOTT SZAKMAI ÉS POLITIKAI KRITIKÁT, A MAGYAR PÁLINKA HÍRNEVÉT ŐRZŐ EGYESÜLETEK, SZAKMAI SZERVEZETEK MAGÁT A VÉDETT NEVET ÉS A MÖGÖTTE ÁLLÓ MÁRKÁKAT FÉLTETTÉK A KONTÁROKTÓL.

Orbán büszke a házi pálinkafőzésre

2010. 12. 23., csütörtök

 

Tíz olyan intézkedést sorol fel a Facebook közösségi portálon csütörtökön közzétett videoüzenetében Orbán Viktor, amelyre szerinte "mindannyian, közösen és együtt a leginkább büszkék lehetünk".

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum