pálinka ellenőrzés

Pancsolták a cefrét, sokan megbuktak

2013. 11. 25., hétfő

Jövedéki ellenőrzés során cukrozott szilvacefrét, erjedésben lévő szeszes folyadékot, kiszerelt bort, valamint illegális pálinkafőző berendezést találtak egy mezőberényi ingatlanon, illetve egy bócsai telephelyen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei.

Elkezdődött a pálinkafőzés szezonja - tisztít a Tettye, ellenőriz a NAV

2013. 08. 16., péntek

Elkezdődött a pálinkafőzés szezonja, ennek egyik legfőbb jele, hogy a városi szennyvízvezetékeket sűrűn kell tisztítani a főzésből eredő melléktermékektől, azaz seprőtől, törkölytől és gyümölcsmagoktól. Csöngei Adrienn, a Tettye Forrásház sajtószóvivője szerint ebben az időszakban gyakrabban fordulnak elő a szeszfőzésre visszavezethető meghibásodások. Vigyázat: a szeszfőzdéket a NAV egész évben ellenőrzi, ebben mobil laboratóriumok vannak a segítségére. 

Alaposan ellenőrzik a pálinkákat

2013. 07. 29., hétfő

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei az év eleje óta több mint 12 ezer pálinka-ellenőrzést végeztek, a hatóság munkatársai nemcsak a kocsmák és vendéglátóhelyek, piaci árusok árukészletét vizsgálták, hanem internetes felületeken, aukciós oldalakon is igyekeztek feltárni az illegális pálinkakereskedelmet – írta a Magyar Nemzet hétfőn.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum