Pálinkafőzés.com

Pálinkafőzés.com az Agromash Expo-n, a Hungexpo területén!

2014. 01. 23., csütörtök

Találkozzunk személyesen! Újabb alkalom nyílik, hogy bemutassuk pálinkafőző kínálatunk gyöngyszemeit. Január 29 és 31 között Önt is várjuk szeretettel az Agromash Expon, a Hungexpo területén (1101 Budapest, Albertirsai út 10.).

Farmer Expo - Pálinkafőzés.com stand képekben

2013. 08. 22., csütörtök

Jövőre találkozunk ugyanitt!

Gyártás alatt a fantasztikus Pálinka Mester!

2013. 06. 14., péntek

Visszahozták a galaktikus tesztüzemből távoli barátaink a prototípust, ezért végre megindulhatott a gyártás. Nehezen váltak meg tőle, amit megértünk. Ugyanakkor elismerték, hogy a közös fejlesztés ellenére ez a szerkezet is magyar, mint már oly sok hasznos találmány ezen a világon. A képen látható átadás az Etyekwoodi filmstúdió mellett zajlott, így nem kellett fedősztori sem a látványos találkozás magyarázása végett.

Teszteredmények a Pálinka Mester egylépcsős főzőről...

2013. 05. 24., péntek

Várakozásainkat felülmúlta a galaktikus összefogásban fejlesztett gépezet. Gyors, gazdaságos, jó kihozatallal, kiváló minőséggel. 

In the pursuit of perfect Palinka III - külföldi cikk a Pálinka Mester pálinkafőzőről

2013. 05. 22., szerda

 

… but before the story continues … a warm welcome to folks from Germany, New Zealand and Switserland! Glad you came by to have a look! Now back on track …

Last week I drove up to Budapest to meet with Magyar László and Szabó Ferenc Ignác. Lászlo and Ignác do not only make Palinka, they make and sell their own stills. Stills especially made to distill Palinka with. Not traditional alambics, but modern designs, combining water jacketed boilers with a stainless steel column.

Pálinkafőzés oktatás a Pálinkafőzés.com-nál!

2013. 01. 10., csütörtök

Eljött az idő, hogy a törvény adta lehetőséget kihasználva Ön is lefőzhesse Magyaroszág hungarikummá vált büszkeségét, a minőségi házi pálinkát. Amennyiben már betöltötte 18. életévét és rendelkezik gyümölccsel, illetve saját tulajdonú desztilláló berendezéssel, úgy egynapos képzésünkkel el tudja sajátítani a pálinkafőzés alapjait vagy tökéletesítheti meglévő tudását az általunk javasolt módszerek segítségével.

Pálinkafőzők kiállítása Kecelen velünk, a 26. Virágfesztiválon!

2012. 12. 03., hétfő

Ezévben még utoljára kifényesítjük a házi pálinkafőző kínálatunk nagy részét és bemutatjuk a több mint negyed évszázados hagyományokkal rendelkező, kivételesen színvonalas Virágfesztiválon és Fazekas kiállításon, Kecelen. Egylépcsős főzők közül megjelenik a Pálinka Professzor, a kétlépcsős pálinkafőzők seregében pedig tiszteletét teszi a Panka, Duplex Panka és a Hazai főző is.

Hogyan ne legyen kerítésszaggató a pálinka? - interjú a Pálinkafőzés.com-al...

2012. 10. 02., kedd

Sérülésmentes, jó minőségű gyümölcs, kellő odafigyelés és türelem a titka az otthon készített pálinkának. Hogyan és mire figyeljünk oda? Elmondja a szakértő.

A Pálinkafőzés.com összefoglalója a Tihanyi Pálinkafesztiválról

2012. 05. 30., szerda

Remek szervezés, gyönyörű hely, fantasztikus idő, kiváló programok és fellépők. Röviden ezzel jellemezhetnénk a második alkalommal megrendezett Pünkösdi Pálinkafesztivált és Hungaricum napokat. Mindez a festői Tihanyban, a Visszhang-dombon adott otthont a rendezvénynek és a kiállítóknak.

A Pálinka Team Szigeti Ferenccel, a Tihanyi Pálinkafesztiválon!

2012. 05. 23., szerda

2012 május 26-28 között a Pálinkafőzés.com bemutatja legújabb főzőit a Tihanyi Pálinkafesztiválon. A Pálinka Team Szigeti Ferenc pálinkanagykövettel érkezik, aki szombaton elérhető lesz a rendezvény helyszínén.


Pálinka Világkupa 2015 Gyula

Exkluzív üvegtermékek

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Tel: (+36 30) 522-1099 / (+36 30) 932-9396
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum