Pálinkakörút

Kadarka, pálinka és sör tematikus körút

2011. 12. 25., vasárnap

A térség bortermelőit, pálinka- és sörfőzdéit mutatja be a Duna-Körös-Maros-Tisza Eurorégió legújabb tematikus idegenforgalmi körútja, melyet uniós támogatással alakítottak ki az elmúlt másfél évben.

Kirándulótipp: Erdélybe vezető pálinkaút

2011. 08. 23., kedd

Mára beérett a néhány éve született ötlet, hogyan lehetne a szatmári térség jellegzetes gyümölcsét az ország legkeletibb sarkában a turizmus szolgálatába állítani: a 16 hazai és 10 erdélyi települést összekötő Szilvaút mentén virágzásnak indult az idegenforgalom. Mostanság a hazaiak mellett visszajáró holland, német és svéd vendégek koccintgatnak errefelé a hungarikumnak számító szilvapálinkával, akik korábban hírét sem hallották a Felső-Tisza e részének.

Pálinkakörút Budapesten, csak egy bérlet kell hozzá

2011. 05. 25., szerda

Egyedi programmal bővült a budapesti szórakozási lehetőségek skálája. A Pálinkakörutat annak ajánlják, aki szereti a finom párlatokat és kedveli a városi nyüzsgést.

Sztárok tesztelték elsőként a Pálinkakörutat

2011. 04. 23., szombat

Unatkozó baráti társaságok, csapatépítő tréningre készülődő kollégák, vagy egyszerűen a pálinka szerelmesei, jól figyeljetek! Megérkezett a nektek való program, az El Combino, azaz a 4-es 6-os villamos vonalát végigkövető izgalmas kalandtúra.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum