pálinkakóstolás

Vidám vacsoraest a Zsindelyes kóstolóházban

2012. 03. 05., hétfő

Érpatak, Zindelyestanya – Látványban, illatban és ízben gazdag este várt szombaton mindazokra, akik a Kelet-Magyarország szerkesztősége és az Inform Média Kft. szervezésében részt vehettek a pálinkakóstolással egybekötött vacsorán az Érpatakon található Zsindelyes Pálinkafőzde kóstolóházában.

Pálinkakóstolót tartottak a Rendezvényházban + FOTÓK

2011. 10. 29., szombat

 

„Pálinka, szerelmem…”

Pálinkakóstolás lesz csütörtökön a Rendezvényházban

2011. 10. 27., csütörtök

 

A pálinkafőzés történetéről hallhatunk előadást, majd mi magunk is megkóstolhatjuk ezt a nagy hagyományokkal bíró italt október 27-én az újszegedi Rendezvényházban.

Bor, sör, pálinka – augusztusi programajánló

2011. 08. 05., péntek

Pálinka Tábor, Sörolimpia, Bor-rock Fesztivál – néhány csemege a mámorosnak ígérkező programok közül. Összegyűjtöttük, hogy az utolsó nyári hónapban hol ünnepelhetjük e nemes nedűket.

Megnyílt az ország első internetes pálinkafőzdéje Békésen

2011. 06. 07., kedd

 

Az V. Békési Szilvapálinka Ünnep alkalmából nyitotta meg a kapuit az ország immár legjelentősebb pálinkaszentélyének tekinthető Békési Pálinka Centrum, ami a hatalmas méretével és lenyűgöző eleganciájával méltó a viharsarok gyümölcseiből készült világhírű pálinkák bemutatására. A centrum egyben az ország első internetes pálinkafőzője is.

Pálinkafőzdében jöttek össze a pénzügyőrök

2010. 12. 25., szombat

Egy pálinkafőzdében tartottak üzemlátogatással és kóstolóval egybekötött tanácskozást októberben a vám- és pénzügyőrök. A 30-40 fő egész napos programja állítólag nettó 80 ezer forintba került.

Pálinkabíráló tréning volt Gyulán

2010. 12. 07., kedd

 

Sikeresen lezajlott a pálinkabíráló tréningsorozat negyedik modulja 2010. december 6-án, szombaton, Gyulán, a Göndöcs Benedek Középiskolában, a Lovász Rendezvényszervező Kft-vel és a Lovassy Pálinkaakadémiával együttműködésben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség Lovász Sándor főszervezőtől.

Mindenütt csepeg az adómentes párlat

2010. 12. 02., csütörtök

 

Mától lehet pályázni a pálinkaünnepre!

2010. 12. 01., szerda

Mától az év végéig lehet pályázni az országos pálinkaverseny lebonyolítására. Emellett hivatásos pálinkakóstolókat is kiképeznek.

Panyolán megszaladt a kóstolás, de a másnaposság elmaradt

2010. 11. 28., vasárnap

Bevallom, a kóstolás kicsit túlszaladt az elfogadható mértéken, másnap mégis úgy ébredtünk, mintha csak ásványvizet ittunk volna. Panyolán szilvából van a kerítés: mindenkinek van saját fája, még az óvodában is saját termésből főzik a gyümölcslevest. Mi azonban most inkább a pálinkakészítéssel ismerkedtünk.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum