pálinkamester képzés

Pálinkamester képzés - idén is indul évfolyam a Corvinus Egyetemen

2015. 08. 07., péntek
A korábbi évek sikerén felbuzdulva a 2015/2016-os tanévben új pálinkamester szakmérnök és szaktanácsadó évfolyamot indít a Corvinus Egyetem az Élelmiszertudományi Karon.

Újra lehet jelentkezni diplomás pálinkamesternek

2014. 08. 25., hétfő

A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara 2012-ben az országban elsőként állított össze munka mellett elvégezhető, diplomával elismert szakirányú továbbképzést a pálinkás szakemberek és a pálinkakészítés iránt érdeklődők részére. Idén lediplomáztak az első hallgatóik, így újra meghirdetik képzésüket, amely célja, hogy hozzájáruljon a pálinkás szakma szakember-ellátottságának és szakmai presztízsének fejlesztéséhez.

Új korszakába lépett a pálinkakultúra

2012. 09. 03., hétfő

A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Karán nemsokára pálinkamester képzésen vehetnek részt azok, akik a nemes italt nem csak kóstolgatni szeretik, de érteni is akarnak hozzá.

Jönnek a diplomás pálinkamesterek

2012. 08. 06., hétfő

Rövidesen egyetemi szinten is megindul a pálinkamesterek képzése Magyarországon: a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) Élelmiszertudományi Karának pálinkamester szakmérnök, illetveszaktanácsadó képzése 2012 őszétől levelező tagozaton várja a pálinkakészítés iránt érdeklődőket.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum