pálinkamustra

Pálinkamustra harmadszor, most a Diósgyőri várban

2016. 03. 06., vasárnap
Nyolcvantagú zsűri kóstolta a több mint háromszáz pálinkát és párlatot, a Pálinkamustrának otthont adó Diósgyőri várban.

Még lehet nevezni a miskolci pálinkamustrára!

2016. 03. 01., kedd
Ismét megrendezik – immár harmadik alkalommal – a Kárpát-medencei pálinka-, párlat- és sós sütemény versenyt Miskolcon.

III. Miklósfai Pálinkamustra

2016. 02. 23., kedd
Szombaton került sor Miklósfán a Pálinkamustrára, amelyet harmadízben rendezett meg a dr. Kotnyek István Miklósfai Kertbarát Kör – írja blogjában Imreí Ferenc.

A legjobb pálinkák mustrája újra Miskolcon

2015. 02. 19., csütörtök

Március 1-jén, vasárnap ismét a gasztronómiáé a főszerep Miskolcon: a tavalyi nagy siker után újra pálinkamustrát és pogácsasütő versenyt tartanak a Városházán. A program részleteit szerdán ismertették a szervezők.

Pálinkákat mustráltak a Móriczban

2014. 05. 14., szerda

Kiskanizsán a Móricz Zsigmond Művelődési Házban első alkalommal került megrendezésre az a Pálinkamustra, melyre információink szerint 28 nevezés érkezett. A nevezési feltételek között szerepelt többek között, hogy pálinkafajtánként minimum fél literrel kellett előrukkolni, illetve egy fő legfeljebb háromféle pálinkával nevezhetett.

Pálinka- és bajuszmustra, pogácsaverseny és koncerthangulat

2014. 03. 11., kedd

Első alkalommal rendezték meg Miskolcon a pálinkamustrát, amely újabb lehetőséget biztosított a közösségi szórakozásra. Délután és este koncertek csalogattak a belvárosba, napközben pedig mustrálták az érdeklődők a jobbnál jobb pálinkákat, s megvizslatták az igazi, magyaros bajszokat.

Kolbásztöltés, pálinkamustra - Rezi

2014. 01. 15., szerda

A Rezi Várbarátok Köre Egyesület hét végén rendezi meg hagyományőrző kolbásztöltő és helyi pálinka versenyét, valamint jótékonysági disznótoros vacsoráját.

Békafesztivál Mezőnyárádon

2013. 07. 05., péntek

Harmadik alkalommal rendezik meg a korábban nagy sikert arató békafesztivált a borsodi településen, sőt, július 6-án lesz pálinkamustra és pogácsasütő verseny is.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum