pálinkaünnep

Megünnepelték a spirituszt

2016. 12. 01., csütörtök

Kívül-belül pálinkás lett az, aki részt vett a Tőserdei Pálinkaház szombati Pálinkaünnepén Lakiteleken. A Kultúrművek helyi csapata lefőzte a ház első saját pálinkáját, díjazták a Vándorfeles Kupa verseny győzteseit, kiválasztották a legjobbakat az előzőleg benevezett házi pálinkák közül, és a Csík Zenekar is elhúzta a pálinka nótáját szombat este.

Egy hétig ünneplik a magyar pálinkát

2016. 11. 04., péntek

November 7-13 között rendezik meg a Magyar Pálinka Hetét Kecelen. A rendezvény egyik fővédnöke Rideg László a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat elnöke lesz. Az egy hetes program keretein belül kerül megválasztásra az idei év Megye pálinkája is gyümölcs- és szőlőpálinka kategóriában.

Pálinkaünnepet rendez Kecel

2013. 11. 25., hétfő

Programajánló - Az idén  november 29-30. között tartják a Keceli Pálinka Ünnepet, a pálinkák, párlatok immár hatodik alkalommal megrendezett versenyére az egész országból és határon túlról eddig 330 mintát neveztek - jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón pénteken Budapesten.

Pálinkaünnep Újszilváson

2013. 05. 10., péntek

A Bolyhos Pálinkafőzde május 18-19.-én immár nyolcadik alkalommal rendezi meg az Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivált és a Kiváló Magyar Élelmiszerek Kiállítását és Vásárát. 

Ezt a pálinkafalut nem szabad kihagyni

2012. 12. 03., hétfő

A könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóinak fellépésével rendezik meg az 5. Retro Fesztivált december 7-én Nyíregyházán: a több órás buli kapcsolódik a Luca-napi pálinka ünnephez a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Retro-fesztivál pálinkaünneppel Nyíregyházán

2012. 11. 23., péntek

A könnyűzenei élet legnépszerűbb előadóinak fellépésével rendezik meg az 5. Retro-fesztivált december 7-én Nyíregyházán.

Idei pálinkákkal taroltak

2011. 12. 12., hétfő

A IV. Keceli Pálinka Ünnepen 6 arany-, 4 ezüst-, és 5 bronzérmet nyertek Bolyhosék.

Bor, sör, pálinka – augusztusi programajánló

2011. 08. 05., péntek

Pálinka Tábor, Sörolimpia, Bor-rock Fesztivál – néhány csemege a mámorosnak ígérkező programok közül. Összegyűjtöttük, hogy az utolsó nyári hónapban hol ünnepelhetjük e nemes nedűket.

Panyolán van idő

2011. 08. 04., csütörtök

Szilva, Laci bácsi, lapcsánka, pálinka, zene, ételek, megint pálinka – ez a Panyolafeszt.

Madzagfalvi pálinkaünnep

2011. 04. 23., szombat

 

Békés környékén a paraszti gazdálkodás fontos terméke volt akender, amelyből a helyiek zsineget, madzagot készítettek. Erre a hagyományraemlékeztetnek a Madzagfalvi Napok, amelyet idén kilencedik alkalommal rendeznekmeg a dél-alföldi településen. Ekkor tartják az első Békési SzilvapálinkaÜnnepet is.

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum