Rézangyal

A Veritashoz kerül a Márton és Lányai disztribúciója

2017. 02. 22., szerda

A Veritas borkereskedés és Bárány Péter, a Rézangyal Kft. volt kereskedelmi igazgatója vásárolja meg a Márton és Lányai pálinkamárka jogait tulajdonló cég 50%-át. 

Ezt kell tudni a hazai pálinkafogyasztásról

2016. 10. 14., péntek

Infografikát készített az idén 10 éves Rézangyal a hazai pálinkafogyasztási szokásokról, valamint a Rézangyal tíz éves termeléséről.

10 éves ez a magyar pálinka

2016. 10. 10., hétfő

Idén tíz éve lépett piacra Magyarország egyik legnépszerűbb pálinkaháza, a Rézangyal. A márka sikertörténete 2005-ben kezdődött, azóta közel 15-ször akkora bevételt ér el.

Megújul a Rézangyal arculata

2016. 03. 21., hétfő

A pálinka sikertörténete nem a múltban keresendő, hanem az állandó, prémium minőségben. A megújuló Rézangyal célja, hogy a márkanév nemzetközi szinten is megbízható választást jelentsen a fogyasztóknak.

Kosher Szilva- és Almapálinkával koronázza meg az évet a Rézangyal

2014. 12. 18., csütörtök

A kósersági pecséttel ellátott palackok folyamatosan ellenőrzött és szigorú higiéniai körülmények között előállított, kiváló minőségű pálinkákat rejtenek.

Újabb zúzós ízzel készül a Tankcsapda

2014. 05. 15., csütörtök

A rock’n’roll életérzést nemcsak megélni, de inni is lehet. Legalábbis ezt bizonyítja a novemberben berobbant Tankcsapda pálinkasorozat, amelyet most a Rézangyal egy újabb ízzel egészített ki. Az ötödik tag ismét egy zúzós dal a „Fiúk ölébe a lányok” nevét viseli, és garantáltan beindítja a bulit.

Házasíts pálinkát a Rézangyalnál!

2014. 03. 12., szerda

A Mandiner.bort a Rézangyal Pálinkamanufaktúra meghívta a cég budafoki telephelyére, ahol saját pálinkát házasíthattunk, és bepillantást nyerhettünk a magyar pálinkavilágába.

Betöltötték az ország egyik legmenőbb állását

2013. 12. 13., péntek

A Rézangyal merészen választott, mert egy lányban találta meg azt a fiatalt, aki fél éven keresztül a legnagyobb partiarcként terjesztheti a pálinkát.

Tovább sokkol a magyar pálinka

2013. 11. 12., kedd

Limitált Tankcsapda-pálinkával rukkolt elő a Rézangyal az ország első számú marketingzenekarának újra kiadott életművét ünneplendő.

Többségi tulajdonossá vált a Rézangyal a Békési Pálinka Zrt.-ben

2013. 10. 22., kedd

A főzdét továbbra is ifj. Békési Zoltán irányítja, a Rézangyal szerepe főként az értékesítési- és marketing területeken nyilvánul meg.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum