Rokker Zsolti

Rokker Zsoltti üzletet kötött a Viszkissel

2015. 03. 18., szerda

Budapest – Viszkis volt, pálinkás lett! Tavaly még csak tervezték, idén meg is valósították, Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (38), és a Viszkis rabló néven elhíresült Ambrus Attila (47) szó szerint gyümölcsöző üzletet kötöttek.

Pálinkában is remeklő Rokker

2014. 03. 20., csütörtök

Budapest — „A Destillata párlatverseny 23 éves történetében Sandor Erdei az első díjazott humorista" – közölte büszkén Wolfgang Lukas, az ausztriai világverseny elnöke, ami tovább fényezi Rokker Zsoltti, alias Erdei Sándor (37) sikerét. A komikus két ezüstérmet nyert som-, illetve vadőszibarack-párlatával, sajmeggypálinkája pedig bronzérmes lett. 

Poéngyárosból pálinkamester

2013. 12. 02., hétfő

Ebben az évben több szakmai díjat is nyert a humoristából pálinkagyártóvá avanzsált Erdei Sándor, alias Rokker Zsolti. A Rokker nevet viselő pálinkák ősszel a nagykeresztúri I. Országos Erdei és Vadontermő gyümölcsökből készült pálinkák versenyén arany és champion érmet nyertek el, illetve ők kapták a legjobb bérfőzető díjat is, ezt megelőzően pedig a márka a Gyulai Országos Pálinkafesztiválon két arany, egy ezüst és négy bronz érem boldog tulajdonosa is lett.

Rokker Zsolti: lekvárnak indult, díjnyertes pálinka lett

2012. 10. 02., kedd

Hogyan állhatunk a dobogó mindhárom fokán? Erdei Sándornak, azaz Rokker Zsoltinak sikerült, és el is mesélte lapunknak a titkot.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum