támogatás

Büszkék lehetünk a minőségi magyar pálinkára

2021. 10. 22., péntek

A pálinka világszínvonalú minőséget képvisel úgy külsőségeiben, mint belső értékeiben, amely az évtizedek alatt méltó vetélytársa lett a legnemesebb szeszesitaloknak- mondta az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára a Gong Pálinkaháznál tett látogatáson, Deszken.

A pálinka nem szükséglet, hanem kultúra...

2014. 02. 03., hétfő
A Metszéspont Kft. 99 920 100 Ft uniós támogatást nyert a „Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése” című pályázaton. Az összesen több mint 142 millió forintból megvalósuló beruházás célja, „hogy otthont teremtsen a magyar gyümölcsből készülő magyar pálinkának, és otthont teremtsen a pálinkát, mint a magyar kultúra egyik fontos termékét fogyasztó vendég számára.”

V. Németh: munkahelyeket teremthet, ha a kertészetben pálinkafőzéssel is foglalkoznak

2011. 12. 09., péntek

Magyarországnak minden adottsága megvan a kertészeti ágazat fejlesztésére – jelentette ki V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) államtitkára a Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) évértékelő rendezvényén. Az államtitkár leszögezte: a mezőgazdaság feladata nemcsak az, hogy biztonságos, jó minőségű élelmiszerekkel lássa el az országot, hanem az is, hogy a termeléssel fenntartsa a jó környezetet, a kultúrtájat és a közösségeket.

Több mint 1000 mikrovállalkozás igényelt támogatást

2011. 07. 22., péntek

 

Pálinkafőzdék és autószerelő műhelyek is beadhatták július 15-ig pályázatukat a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH), hogy támogatást igényeljenek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Programból (ÚMVP) mikrovállalkozásuk fejlesztésére – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a VM Sajtóiroda.

Támogatás a pálinkafőzdéknek

2011. 06. 16., csütörtök

Az ötezer főnél kevesebb lakosú településeken a támogatható mikrovállalkozások körét a pálinkafőzdékre is kiterjesztik - mondta V. Német Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) vidékfejlesztésért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten egy szakmai tanácskozáson.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum