Tarpai Manufaktúra

Párlatok világversenye: diadalmaskodtak a tarpai pálinkák

2012. 04. 13., péntek

Arany- és ezüstérmet kaptak a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a klagenfurti World Spirits Awardon a tarpai pálinkák.

Gasztromúzeum és pálinkaház Tarpán

2012. 03. 05., hétfő

Turizmus - Pálinka - Lekvár -Pálinkaházat épít Tarpán a helyi Manufaktúra Kft.: a létesítményben gasztronómiai múzeumot rendeznek be a híresen zamatos szatmár-beregi gyümölcsökből készített lekvárokból és párlatokból, amelyeket meg is lehet majd kóstolni a hozzájuk tartozó népi ételkülönlegességekkel együtt. A beruházást a cég turisztikai attrakciónak szánja.

 

Világot hódít a Tarpai Manufaktúra

2012. 02. 21., kedd

Nem túlzás: világsikerrel büszkélkedhet a Tarpai Manufaktúra Kft., amely az egykori falusi hagyomány szerint, dédnagymamáink féltve őrzött receptjei alapján dolgozza fel exportra a híresen zamatos szatmár-beregi gyümölcsöt. A napfény által az ország keleti határvidékén kétszeresen érlelt almából, birsből, kajszibarackból, körtéből, meggyből és királylányka szőlőből különleges lekvárokat, illetve gyümölcspárlatokat készítenek, amelyeket már három kontinensen keresnek az ínyencek. A régi, manufakturális körülmények között gyártott ötven féle, Tarpa márkanéven forgalmazott termék valóságos fogalom lett Európában, Amerikában és Észak-Afrika országaiban.

Innovációs díj ágyas pálinkának

2011. 11. 14., hétfő

Az idén további 10 százalékkal növeli árbevételét a Tarpai Manufaktúra Kft., amely a hagyományos, évszázados receptek alapján készülő, híres beregi gyümölcstermékeket gyártja - közölte a kis cég kereskedelmi igazgatója csütörtökön az MTI-vel abból az alkalomból, hogy egyik készítményük, az ágyas pálinkacsalád Innovációs Díjat kapott.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum