Zsindelyes

Elismerték a Zsindelyest

2014. 06. 27., péntek

Az idei évben háromszoros jubileumot ünneplő Pálinkafőzde a legnagyobb országos versenyen is kiválóan szerepelt, a 20 nevezett pálinkából 19-et díjaztak arany, ezüst, illetve bronzéremmel.

Harmadszor is megkapta a Zsindelyes

2014. 05. 14., szerda

Érpatak – Három a magyar igazság. Ennek a közmondásnak az igazságtartalmát most megerősítheti az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde is. Május 8-án tartották ugyanis Budapesten a MagyarBrands díjátadó gáláját, amelyen a Zsindelyes Pálinkafőzde is átvehette a kitüntetést, mégpedig a magyarországi kereskedelmi főzdék közül egyedül.

Megérte pálinkát főzni Érpatakon

2014. 05. 05., hétfő

Nettó árbevételének kismértékű csökkenése ellenére megötszörözte nyereségét tavaly a pálinkák és szeszesitalok gyártásával, illetve forgalmazásával foglalkozó érpataki Zsindelyes Kereskedőház Kft.

Zsindelyes Pálinkafőzde: az olcsóbb italok iránt nőtt a kereslet

2013. 12. 10., kedd

Idén az olcsóbb árfekvésű alkoholos italok értékesítési aránya emelkedett a prémiumtermékek eladásával szemben az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft.-nél - közölte a társaság ügyvezető igazgatója-tulajdonosa hétfőn az MTI-vel.

Elválaszthatatlanok: Újfehértói Meggy és a Zsindelyes Pálinkafőzde

2013. 03. 01., péntek

Az újfehértói meggyet kezdetektől fogva kiemelten kezeli a Zsindelyes Pálinkafőzde, hiszen az üzem földrajzilag is Újfehértó szomszédságában helyezkedik el, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, Érpatak Zsindelyes tanyán.

Saját fájukból készültek az érlelő hordók

2012. 09. 07., péntek

A pálinka kellemes színt kap, testessé válik, s jobban érvényesül az ízvilága.

Pálinkával díjazza a hűséget a Tigáz

2012. 08. 23., csütörtök

A VI. Zsindelyes Pálinka és Népi Gasztronómiai Fesztiválon jelenti be hivatalosan is a Tigáz, hogy a Zsindelyes Kereskedőházzal közösen egyedi, minőségi pálinkaterméket bocsát ki. A fő profil azért a gázszolgáltatás marad.

Tovább nő a Zsindelyes Fesztivál, idén is a legnagyobbakkal

2012. 08. 21., kedd

 

Gasztronómiai kultúra, népi wirtschaft, széles pálinkaválaszték pálinkatúrákkal, játszóház, egész napos kézműves udvar bemutatókkal és színvonalas előadók műsora - ezt mind megkaphatja még az ősz beköszöntése előtt: szeptember 1-én újra Zsindelyes Fesztivál!

 

A Zsindelyes Pálinkafőzde

2012. 08. 08., szerda

A Zsindelyes Pálinkafőzde 1984-ben jött létre, az első lakossági bérfőzdék egyikeként akkor még a magánszemélyek igényeit próbálta kielégíteni. 2004-ben nagy mérföldkőhöz érkezett a vállalkozás, akkor vezették be a piacra a Zsindelyes márkanévvel fémjelzett, kereskedelmi céllal elkészített minőségi gyümölcspálinkákat, amely hamar a fogyasztók kedvencévé vált. Ma már a legismertebb és legkedveltebb pálinkamárkák közé tartozik Magyarországon.

Macaron és pálinka édes találkozása

2012. 06. 13., szerda

Az Élelmiszer Szakma napján részt vett a NoSalty.hu csapata is, a Zsindelyes Pálinkafőzdével karöltve. A két cég sokáig gondolkodott, hogy miként is jelenjen meg a rendezvényen, és végül a nagy népszerűségnek örvendő pálinkás macaronban egyesültek.


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum