Zwack

Zwack: „nemzetközileg elismert márkát építünk”

2012. 12. 10., hétfő

Tokaj kincs az országnak, a magyar pálinka bármilyen más italkategóriával szemben megállja a helyét. A Zwack Unicum a magyar borok és pálinkák hírnevének megerősítését tartja fő feladatának. A ferencvárosi önkormányzat Zwack Péter munkásságát posztumusz díszpolgári kitüntetéssel értékelte. A Rádió Orient műsorában gyermekei, Izabella és Sándor beszélt a Ferencvárossal majdnem egyidős Zwack történetéről.

Készül az év meggy pálinkája

2012. 12. 04., kedd

Magyarország ismét közösen készíti el az év pálinkáját, ezúttal meggyből. Hazánk pálinkaházainak szakemberei együtt zsűrizték a főzdék által beküldött prémium tételeket, amelyek házasítását, azaz a különleges blendet a Budapesti Pálinkafesztiválon kóstolhatja meg a közönség.

Barackos ízkülönlegességek

2012. 04. 30., hétfő

Budapesti Pálinkafesztiválon: kacsapástétom barackpálinkás zselével, Rákóczi túrós barackpálinkás szorbéval.

Ütős hungarikum: a legszebb hazai pálinkák

2012. 03. 30., péntek

Koccintásra mindig akad alkalom, de ha a pálinkának van szezonja, akkor biztosan a húsvét az. A rokonoknál ilyenkor előkerülő házipálinkáról optimális esetben tudjuk, hogy melyik kerti szilva- vagy barackfa gyümölcséből készült a cefre, a kereskedelmi forgalomban kapható termékek minőségét azonban a vásárló, aki nem szeretne másnap fejfájással ébredni, elsősorban a márka megnyerő, igényes arculata alapján igyekszik megállapítani.

Tendereztetett a Zwack

2011. 07. 14., csütörtök

Az Artvertising nyerte a Zwack Unicum legújabb tenderét, amiben, a prémium kategóriában helyet foglaló a Zwack Sándor Nemes Pálinka portfóliójának felújítása a feladat. 

EGY JÓ FEJ BURZSUJ: ZWACK SÁNDOR

2011. 03. 24., csütörtök

 


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum