MAGYAR PÁLINKA HETE 2019 KECEL

Szeretnénk megmutatni, hogy a pálinkák és a párlatok hozzátartoznak nemzeti gasztronómiánkhoz, életérzésünkhöz, immár túljutva az utóbbi évtizedekben tapasztalt problémákon. Kérjük, tisztelje meg rendezvényünket pálinkáinak, párlatainak versenyünkre történő nevezésével.

Kárpát-medencei Pálinka-, és Párlatverseny 2019
 
Bor-, Pálinka-, Párlat-és Palackszépségverseny 2019
 
Bács-Kiskun Megye Pálinkaversenye 2019
 
Idén is megrendezésre kerül a MAGYAR PÁLINKA HETE keretében a KÁRPÁT-MEDENCEI PÁLINKA-, és PÁRLATVERSENY, valamint a Bor-, Pálinka-, Párlat-és Palackszépségverseny, valamint a Bács-Kiskun Megye Pálinkaversenye, amelyre tisztelettel várjuk azon kereskedelmi pálinkafőzdék, bérfőzetők, magánfőzők, valamint a határainkon túli párlatfőzők jelentkezését, akik szeretnék megmérettetni pálinkáikat, párlataikat egy jelentős tradíciókkal bíró, széles szakmai támogatottsággal rendelkező versenyen.
 
A verseny célja népszerűsíteni a magyar hagyományokat, a hungarikumokat a kulturált pálinka-, és párlatfogyasztást, a gasztronómia kultúrával való összefonódást. Lehetőséget szeretnénk teremteni a pálinka-, és a párlatszakma, a gasztronómia képviselőinek és a fogyasztóknak, hogy ideális környezetben tudják kicserélni gondolataikat, szakmai tapasztalataikat.
 
A programok helyszíne:   T.G.-Virágdekor Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

 

időpont: 
2019-11-04 - 2019-11-10

Jooble

Exkluzív üvegtermékek

 

 

Elektromos fűtőpatronok

 

 

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Tel: (+36 30) 522-1099 / (+36 30) 932-9396
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum