MINTA-HAGYÓ 1001 mintavevő készülék

Mechanikus mintavevő berendezés szeszmérőgép elé, digitális számlálóval. Hitelesített. A párlap minta térfogata 10ml, mely kényelmesen alkalmas pohárban történő felhígításra.

pálinkafőző berendezés párlat mintavevő készülék

A Minta-Hagyó 1001 a Hagyó Kft. által gyártott és tervezett korszerű és megjelenésében is esztétikus mintavevő készülék. Használata elősegíti a főzőmester számára a pontosabb párlatelválasztást, és a minőség fokozatos ellenőrzését. Ezáltal a gyártott termék egy magasabb minőséget képviselhet. A készülék alkalmas mind meglévő főzdékbe, mind az újonnan épített pálinkafőzdékbe való beépítésre, egyaránt kompatibilis bármilyen gyártmányú főzőberendezéssel legyen az egy, illetve hagyományos két lépcsős. Cégünk a tervezés során egy olyan készülék megalkotását tűzte ki célul, mely a jelenleg piacon lévő külföldi gyártmányú berendezésekhez képest kedvezőbb ár- érték arányt kínálva maradéktalanul teljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat, és emellett esztétikailag is megfelel egy mai korszerű üzem követelményeinek. Ezen irányelvek figyelembevételével született meg a készülék.

A Mintavevő készülék beépítése az epruvetta és a szeszmérőgép előtti elő-utópárlat elválasztás közé történik, alapkiépítésben NA Ø25 csővezeték rendszerbe 350mm-es hosszban, de opcionálisan lehetőség van más dimenziójú csőhálózatba való beépítésre egyaránt.
A berendezés alapkiépítésben tartalmazza a szükséges csatlakozási pontokat, azaz 2db zsinórmenetet, 2db hollandi anyát és 2db kúpos véget.

A gyártó a készülékre 3 év teljes körű garanciát vállal. A garancia feltétele, hogy a készülék elé beépítésre kerüljön a SZENNY-HAGYÓ szűrő, mely megóvja a mintavevőt a pálinkában esetlegesen előforduló mechanikai szennyeződésektől.

A levett minta térfogata 10ml

Méretek:
Beépítési hossz: 350 mm
Csőátmérő: NÁ 25

952,500 Ft.

Kérdése van?

Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
(+36 30) 932-9396 Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(+36 70) 946-9600 Szabó Ferenc / telephelyvezető
(+36 30) 522-1099 Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum