A magyar pálinkafőző berendezések a párlatkészítés Mercedesei!

2010. 10. 19., kedd

Indulásunk idején az elsők között kutattuk fel a külföldi pálinkafőző berendezéseket azt feltételezve, hogy a házi párlatfőzést nem tiltó országok kisméretű finomítói kiforrott technológiával és minőségi készülékek különféle típusaival tanítják majd kesztyűbe dudálni a hazai kuktatuning rendszereket.

Elsősorban Szlovéniát éltette a sajtó azon hírekkel, hogy a magyarok sorban állnak a több méretben kapható, kvalifikált üstökért. Majd ezt követően előkerültek a szlovák, német és egyéb nemzetek különböző készülékei minden méretben és minőségi kategóriában. Azt tudtuk, hogy a magyar főzőkészítőknek nem lehet évtizedes tapasztalatuk a kisméretű, hobbi desztillálók gyártásában a törvényi szabályozás miatt, azonban nem hittük, hogy hagyják magukat kiírni a piacról azok a tradicionális hazai gyártóóriások, melyek ipari méretű berendezései alatt érett Hungarikummá a jó magyar pálinka.

Kommunikációs hiba történt tisztelt Hölgyeim és Uraim, itthon gyártják a pálinkafőzők Mercedeseit  és Rolls Royce-jait. Csak erről nem írt senki. Ennek következtében az online megtalálható pálinkafőző forgalmazó oldalak a "szomszédok" készülékeivel jelent meg a piacon. Ez nem baj és nem is ellenlobbi, viszont úgy hat, mintha a kubaiak az eszkimóktól vásárolnának szivart.  

Vannak magyar berendezések! Elkészítették a professzionális ipari gépek kicsinyített mását szigorú precizitással, kizárva a minőségromlást. Így a tradicionális, magyar, világhírű pálinkafőzők legálisan termelhetnek bárki számára, otthon, a legmagasabb színvonalon.

Folyamatosan bővítjük a kínálatot és keressük a hazai gyártók termékeit, hogy nívós alternatívát mutassunk a külföldi készülékekkel szemben.

IGAZI PÁLINKÁT MAGYAR FŐZŐVEL AZ IGAZI! 

palinkafozes.com


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum