Pálinkát gyártanak a Coopnak Békésen

2010. 10. 21., csütörtök

A Békési Pálinka Zrt. készíti a Coop áruházlánc boltjainak polcain hamarosan megjelenő saját márkájú pálinkáját. Az együttműködés hátteréről Békési Zoltánt, a Békési Pálinka Zrt. vezérigazgatóját kérdeztük.

— Hogyan jött létre önök között a megállapodás? — Az előzményekkel kapcsolatban mindenképpen érdemes elmondanom, hogy Murányi László, a Coop Hungary Zrt. vezérigazgatója tagja a Magyar Pálinka Lovagrendnek, és elkötelezett híve a nedű népszerűsítésének. Az áruházlánc idén tavasszal írt ki pályázatot saját márkás, minőségi pálinka létrehozására. A többfordulós tenderen mi is elindultunk, egyebek mellett árat kellett meghatároznunk, és termékmintát benyújtanunk a döntéshozókhoz. Végül a cég vezetői a jelentkezők közül bennünket bíztak meg az ital elkészítésével.

— Mit érdemes tudni az új termékről? — A 45 fokos új termék a Királyok Pálinkája nevet viseli majd, s 0,35 literes kiszerelésben, négy ízben — barack, körte, meggy és szilva — kerül majd a boltok polcaira.

— Ha már az üzleteket említette, hány boltba jut el a Királyok Pálinkája? — Az italok már úton vannak a Coop áruházlánc regionális központjaiba, ahonnan tovább szállítják a céghez tartozó mintegy 1800 boltba. Várhatóan november közepétől egy országos akció keretében ismerhetik meg a vásárlók a Királyok Pálinkáját.

forrás: www.beol.hu


Kapcsolat

Kontur Bt. / Pálinka divízió
Székhely:   1164 Bp. Simongát u. 43.Telephely - felszámolás alatt: 1164 Bp. Vidámvásár u. 143.
Szabó Ferenc Ignác / ügyvezető
(Magyar László / alapító tulajdonos
Email: info@palinkafozes.com
Impresszum